• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    87HIGHFLYER: To je ovšem velmi geniální hláška když nebudu vědět jak dál pokračovat ve small talku s mými trapnými divnopříbuznými z matky strany rodiny během svátečních návštěv! :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    87HIGHFLYER: Nejspíš

Spiknutí holčičích hoven (2022) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1281203-spiknuti-holcicich-hoven/prehled/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Jdu po ulici a proti mě jdou dvě holky cca 13 let, baví se a jedna říká "já fakt nemám ráda hovna, co ty? Já taky ne". Zbytek diskuze jsem bohužel už neslyšel, ale jsem rád že si aspoň v tomhle tématu rozuměly.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Koupili jsme si s kamarádem letenky do Říma, tak ciao v lednu!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jsem teď našla... myslím, že najít to na ulici a nekupovat v galanterce, je takový správně punkový :)

CROSS
    CROSS --- ---
    BLOWUP: Aneb „auto z půjčovny” :-]

Mně šlo spíš o to spojení Generace AI.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOWKING: Tady je dobrý poznamenat, že zkratka AI už jeden význam měla, a ten neztratila — adult incontinence.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Everyone complains about GenZ, but GenAI is way more annoying...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: asi mě sereš :)))
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MARKYSHA: Do teď mají kluci některé oblíbené historky z minulosti, které chtějí slyšet znovu a znovu a já je vlastně moc rád vyprávím dokola.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ATUARFIK: to je taky okamžik, kdy jim máš dokázat superioritu evropský pracovní kultury tím, že zaklapneš komp vteřinu po skončení pracovní doby a maily ze tří ráno sypeš rovnou do koše!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Včera večer koncert v Unitarii v Annenské ulici v Praze - mladšímu klukovi tam hrál kvartet jeho profesora z konzervatoře (klavír, housle, 2x příčná flétna) celkem šest jeho skladem. Super to bylo. Syn to okomentoval : "Kdybych věděl, že budou ty housle hrát tak dobře, napsal bych to podstatně těžší. Ale ono by mi to asi stejně neprošlo, on mi to pořád vrací, že lidi chtěj poslouchat jenom jednoduchý věci." Jako je fakt, že to umípodstatně víc a líp vyšperkovat.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NAVARA: jo to mívám taky.....v prosinci už jenom člověk dokoupí nějaký drobný blbiny s aktuální kravinou co děti musí nutně mít a za měsíc si na to ani nevzpomenou.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KALIBAN: nebo spousta rodičů čeká s dárkama na poslední chvíli protože u dětí frčí každý měsíc něco jiného.

jako že v září dostane holka tričko s Huntrix a v listopadu už si ho nemůže vzít protože už je to out a starý....teď frčí něco jinýho.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KALIBAN: Mít většinu dárků vyřešenou někdy v září/říjnu přináší takový zvláštní klid :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KALIBAN: no jsou opravdu lidi, kteří sotva vyjdou, koupí nějaké drobnosti a když přijdou prémie, tak můžou koupit něco většího. Kdyby prémie nepřišly, daji holt drobnosti. A tím nemyslím dary za 10 000 plus, ale dárky za tisíc, maximálně dva tisíce a zbytek si schovat na tu pračku. Dospělým se nemusí dávat nic, ti to přežijou, ale děti se na to těší celý rok.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Mě potěšilo, že u nás v práci evidentně už není vůle do konce roku cokoli řešit, takže můžu v poklidu zůstat na HO, mám to právě potvrzeno mailem, že to, na co jsme potřebovali svolat schůzku se odkládá na první týden v novém roce. Takže sauna dnes odpoledne a relax. Mé totálně vybité baterky poděkují.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MARKYSHA: jakoze kupuju vanocni darky z vanocnich premii, protoze nemaji bokem zadny penize na darky? nebo rezervu ze ktery by to vykryli nez dojdou ty premie?
    jako ta ucitelka na fb ktera nakoupila darky protoze cekala premie, ty nedorazily a ona nema na najem?

to uz je do co vas sere... mam pulku rodiny na severu a jejich darkovani je absolutne neumerny jejich platu, sice rezerva neni, kdy se rozbije pracka tak se na ni musi vzit z kreditky, ale navzajem si na vanoce dame darky za tricet litru... idealne si na pulku pucime. Total wtf :(
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že dcerka ještě ve dvanácti, když jí řeknu nějakou zábavnou historku, tak ji chce říkat pořád dokola a i po několikáté se řehní jako blázen:-)) Ještěže už nechce po milionté předčítat Pejska a kočičku:-))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KALIBAN: a můžu být nasraná, když ještě furt nemám něco, co e-shop předával kurýrní službě 10. prosince? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam