• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    IOM_NUKSO: Letenská pláň? Teraz som išiel okolo :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Ze si nekdo na vanoce pousti draka

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tak jsem tak dlouho učila nechovací kočku, že chování je fajn, až se mi pytlíkuje do náručí, kdykoliv si sednu a chci dělat cokoliv:-))
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Za malou krabičku cukroví, věnuju dvě mražené kapří hlavy.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Alfasamec Turek, neni zase takovy alfasamec:]

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak, maso prošpikovaný, nálev stydne a já si pustil Germlins. Vánoce jsou tu, dudlájdá.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Je toho víc, tak asi postupně

Dneska sem poprvé ubehl 15 km v kuse a to ne po nějaký placce ale i kopcema, tempo lehce přes 7 minut na km, po měsíci a půl tréninku mi to přijde pecka, a to díky jednomu kokotovi, co mě přihlásil na půl maraton. Díky vole, fakt :)

No a taky jak máme skvělý sousedy, starší pár, ředitel gymnázia a učitelka, mají rádi nás i naše děti a naše děti je milujou, lepší sousedy nenajdeš.

A taky že jsme zvládli další předvánoční dovolenou i s těma smradatama i když nám dávají zabrat.

A z 93 na 77 kilo za rok a něco je už jen výsledek toho, jak sem přehodnotil celou životosprávu.

Jo a taky fajn finanční poděkování od šéfové.

Jo, měl bych bejt vděčnější za to, co všechno mám.
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Už dlouho se mi nestalo, abych měl celé parkoviště jenom sám pro sebe.

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Stane se. :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NEI: ne. Měl jsem asi napsat u Vémolů
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ani u Greticky. Kdyz se dari, tak se dari :)

Policie zadržela Gretu Thunbergovou na propalestinské demonstraci v Londýně - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/policie-zadrzela-gretu-thunbergovou-v-londyne-za-propagaci-teroristicke-organizace.A251223_135854_zahranicni_tbr
    NEI
    NEI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Copak, Vémola byl tvůj dýler koksu?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LORD_DE_SEIS: "Právě den před Štědrým dnem měl Vémola nastoupit do nemocnice k operačnímu zákroku týkajícímu se akutního zánětu čelisti."
    Si chudák dal ibáč na bolest a hned je z toho poprask.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LORD_DE_SEIS: jakou tam ma obycejnou SPZku 7AY5751
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Tak nakonec asi ty Vánoce na sněhu nebudou :-(

Policie zasahuje u zápasníka Vémoly - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policie-zasahuje-u-vemoly-40554636
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Svoboda a přímá demokracie v akci 😅
    Facebook
    https://www.facebook.com/share/r/16rSM1P3yU/
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Potesila moc dnes spomienka na FB. Uplne som zabudla, ze pred dvomi rokmi bola kopa snehu. Aj ked teda do Vianoc stihla komplet zmiznut. :)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Díky nedávné zmínce tady na Nyxu, že je k dispozici nyxí merch, jsem dostala ten geniální nápad, že zkusím dát natisknout synovi k Ježíšku trička. V neděli večer jsem jim tam poslala objednávku s vlastním potiskem a teď jsem vytáhla hotová trička ze Z-boxu. Jsou super a mám velkou radost.

Vivant grafici a tiskaři z Bastard.cz!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    "Na to, kupovat mu katanu, není nikdy dost brzy."
    PLECH
    PLECH --- ---
    DR_NIKITA: Drží hezky:)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    vanocni poprve, uf :D

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nejde nemilovat...❤️

KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: proto se taky pořádná druidská magie dělá pomocí dolmenů. Pětitunovej šutrák ti neodnese náhodnej turista :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Pokud najdete v lese zvířecí lebku omotanou provazkama.....tak na ni prosím pěkně nedahejte. Prý patří divozenkam. LOL. Co mi to ten FB nabízí za lidi.

Petra Horová - Dnes mne čekalo nemilé...
    https://www.facebook.com/100003599488865/posts/pfbid024GqYm63hkHUmUcY9dftNkjw1jjLr2thAH92UddX76JvEZVmmq8pvbPfT2suPPZhDl/

Dnes mne čekalo nemilé překvapení....mozkovna srnky sražené u silnice nebyla na svém místě....buď spadla a někdo hodný se to snažil zachránit,nebo to udělal někdo schválně.Stuhy,které nebyly vázané přímo k lebce byly také dole....rozvázané a namotané na pařez. Vůbec nevím co se tam stalo.Bylo to místo,kam jsem přinášela obětiny a byla ve spojení s Matkou...Pokud někdo zachránil lebku s dobrým úmyslem,děkuji.... pokud lebku někdo sundal úmyslně, prosím nedělejte to a už vůbec ne v tomto ročním období,kdy jsou závoje mezi světy tenké...vrátila jsem ji na své místo ...i když hodně poškozenou ..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    WING - Dopamine (Official Video) (BEATBOX)
    https://www.youtube.com/watch?v=qlrpeYdm9Ec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam