• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ATUARFIK: Při živém TV vysílání to jde určitě a u iVysílání je taky nějaká možnost.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BACCARA: To jde? My na všechno koukáme přes iVysílání, to musím prozkoumat.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ATUARFIK: Naštěstí se nechá aspoň u ČT pustit původní jazyk. U jedné pohádky na kterou jsem se koukal jsem tu češtinu musel přepnout.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Jsou ovšem i světlé výjimky. Měla jsem kolegu, který tady žil nějakých deset let, když jsme se seznámili, a další tři nebo čtyři roky mi trvalo, než jsem objevila, že je Slovák. Propálilo ho tenkrát právě ono "těším se".

Ale co mi připadá smutné, je, že se dabují české a slovenské filmy. Viděli jsme teď přes svátky s dětmi asi milion pohádek a všechny česko-slovenské / slovensko-české byly dabované. Je to strašný hnus. Pohyby obličeje nesedí, hlas nesedí, ale hlavně že Vašáryová nebo Kanócz mluví česky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Mě teda baví to přesvědčení některých Slováků, že češtinu zvládají levou zadní, vždyť je to tak podobné.
    Akorát zkusit tohle Češi ve slovenštině, tak je vynesou v zubech :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Jsi ďábel :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Těším se, že to někdo poznal.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Slovenština? :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: Moravština! A je na to hrdý!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jaký je asi rodný jazyk člověka, který spravuje ČF sociální sítě... :)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Nekdy staci malo. Me treba potesilo ze syn s pritelkyni odjel lyzovat do Zermattu a nikoli ke kamaradovi z rocniku kterej ma chalet v Crans Montana.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    motorák 810 jezdí v Alžíru. Pár vteřin sem na to koukal jako na A.I. výstup, ale ono ne :)

(Motorový vůz 810.100 byl zachycen s osobním vlakem B206/07 [Sidi Bel Abbes – Tlemcen] krátce před jeho koncovou stanicí Tlemcen, na pozadí s malebnou vesnicí Aïn Fezza, dne 18. února 2025. Na rozdíl od sesterského vozu 810.081 prošel vůz 810.100 opravou, která jeho působení v Alžírsku prodloužila. S dokončením nové vysokorychlostní tratě v průběhu roku 2026 dojde ke zrušení původní horské trati, a tím i k odstavení posledního provozního motorového vozu řady 810 v Alžírsku.
    © Lukáš Hanzlík)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kazdorocni meme musi bejt :)

RUTHER
    RUTHER --- ---
    20260101 BALL 010
    20260101 BALL 010
    https://www.youtube.com/watch?v=nX1bq10Ij-Y
    EADENN
    EADENN --- ---
    *y
    EADENN
    EADENN --- ---
    Ve vlaku 3 báby jedoucí do lázní. Soudné sestry hadr. Jedná ví všechno nejlíp, druhá si z ní dělá srandu a třetí se je snaží meditovat.
    V Chuchli vytáhly šampáňo. Pustily šlágry z mobilu. Musel jsem je 4x vyfotit. Průvodčího osočili že není gentleman, když po nich chtěl doklady na věk. Co ještě v následující hodině a půl zažiju? :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @agentjaroslav

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DRAGON: smooth! 😀
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    musim stihnout do půlnoci dočíst tři knížky, co mám rozečtený, ať mám kulatej počet dočtenejch, to bude teda hodně jinej Silvestr než sem zvyklej, ale zase ráno s čistou hlavou, krása:)
    ANAXYM
    ANAXYM --- ---
    dnešní bruslení na Lipně, konečně sem ho stihnul zamrzlý a dal asi 12km na bruslích!
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Naposled to bylo kdyz jsem nejake babicce co sdilela Pravy sektor, jako ze na ukrajine jsou nackove poslal nacky z ruska:] Ja ani nemusim nadavat a uz jsou spravci facebooku na Filipinach neklidni, ted kdyz nejedes dezinfo tak si vlastne nula na FB
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam