• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    TRISSIE: to je aktualizace v primárním nastavení samotné aplikace Zásilkovna. Něco jako předvolba do budoucna, které pobočky preferuješ kdykoli Ti budou něco doručovat. Je to plus minus měsíc stará záležitost.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: Malá si dneska chtěla vzít každou botu úplně jinou :D Móda, no.
    FINSON
    FINSON --- ---
    FIONOR: Uh oh, nevěděl jsem - díky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: narvi to na 6 dětských rukou a dělej, že je to móda.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Algortimy mi nabídly koupit set hejkala. Mám to chápat tak, že se mám zasmaskovat na Supí hoře a měsíc nelézt mezi lidi?

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SOLEI: bohužel, pokud je to doručení na adresu, tak mi to nabízelo volbu pouze "přesměrovat do nejbližšího volného doručovacího místa". Fakt jsem při té jejich četnosti nečekala, že to hodí takhle daleko, ale jak říkáš, asi šlo o lenost řidiče, protože samozřejmě je to blízko depa.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FIONOR: a keby len v útulkoch, bola aj nejaká kauza, kde PETA kradla ľuďom psov v dvorov a odvážala ich do útulkov na utratenie (úplne zdravé zvieratá, ktoré neboli týrané).
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    TRISSIE: zásilkovna má po nedávné aktualizaci možnost vybrat preferované cíle. Takže když není možné doručit na zvolené místo, mají do výběru ještě několik Tebou zvolených, kde by to měli nechat. Taky už se mi stalo, že mi zásilka neskončila kde měla a já zrovna bydlím v místě kde jsou asi tři místa v pětiminutové dochozí vzdálenosti a další dvě do deseti minut..... stejně mi řidič zásilku nechal přesně na opačné straně čtvrti kam to mám tři zastávky busem a ještě deset minut pěšky. Žádné blízké místo nemohlo být plné, jednoznačně šlo o lenost řidiče.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    POZITRON: A je aspon vetsina z nich leva? :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: mě zas hořce pobavilo, že zásilkovna, která měla doručovat na adresu v pondělí 5. ledna, místo toho doručovala v sobotu 3. ledna, kdy jsme ještě nebyli doma, a jako nejvhodnější místo k uložení zásilky vybrala box 20 minut cesty autem na druhou stranu od Prahy.
    To jsem tu rychlost tak úplně neocenila, že.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Pobavilo me dnes doma posbiranych 6 detskych rukavic, ktere nemaji dvojici. To je snad horsi nez ponozky. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hořce mě vždycky pobaví, jak si PPL myslí, že dělný lid nedělá přes den nic jiného, než že dřepí doma a toužebně vyhlíží zásilku. Teď sms, že to dnes 14-16 přivezou. S tím nadělám co, aha?

A abych tematicky zapadala, vezou mi krmivo pro zvířátka, protože já si pěstuju karmu čistou a neposkvrněnou!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    FINSON: jo, očividně je to ta stejná banda čuráků
    tak od takových bych nějaké námitky k zacházení se zvířaty neřešil - je to jako kdyby si Epstein stěžoval na to, že děti mají ze školy moc domácích úkolů
    FINSON
    FINSON --- ---
    FIONOR: Já nevím, máš link?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ve zmijovce prisel i nas pan reditel odboru! :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    PETA je ta banda čuráků, co vraždí psy v útulcích, nebo to je jiná skupina aktivistů?
    FINSON
    FINSON --- ---
    RANDOM_NIGHT: Ah, OK, takže ze strany PETA jde o cherrypicking a nafukování problému, jo? Díky za vysvětlení!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    ovce je jídlo ne kamarád. Chovali jsme ovce. Mám je ráda. Většina těch co se o ovce stará má tolik práce že nemá čas chovat se ke zvířeti zle, nejen proto že to nepotřebuje ale i z důvodu vlastní bezpečnosti a snížení kvality a množství produkce. A k dnešní zimě na kterou jsem se do práce netěšila, kolegové mi nachystali příjemné překvapení, v té hromadě vlny co jsem měla na sobě mi bylo chvíli i teplo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam