• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Že prej by mě hrála Krobotová
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DRABICZ: já jediné brand od Sametky. Ta je cool sama od sebe. A 16 cm bude mít taky.

Velvetie (caterpillar) | Sametka | No Dialogue
    https://www.youtube.com/watch?v=4H1CLyQMpCI
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Je plyšovej a ještě k tomu machruje!

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ATUARFIK: v první řadě by se tam nedostal Babiš
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HOWKING: To dát dětem na větný rozbor, tak se na střední školu nedostane nikdo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HOWKING: Nebyl by někde záznam?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NOFNAK: Prosimtě, to máš děti poprvé v životě nebo jak? :)
    Ponožky za postelí, stará svačina v aktovce, papírové kapesníky v prádle. Jsou věci, které mají v dětných domácnostech pevné místo a je nutné je na onom místě hledat.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK: to samý:-)Dcerka přijde, ponozky si serve a chodí bosa. Nějaký bačkory, pche:-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dokázala jsem si dnes udělat oběd. Kupodivu mi pak bylo o hodně lépe, skoro jako by lidi potřebovali jíst.

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MARKYSHA: Ponožky. Dlouho jsem myslel, že je druhorozený tajně žere. Mizí celé páry i jednotlivé. Pak jsem ho donutil provést důkladný úklid a najednou se našel asi tucet kousků za postelí, stolem, skříní....
    On si prostě jednu nebo dvě jen tak sundá a už ji nikdy nedopraví do prádla.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Jako Babis je dobre mimo, kdyz povazuje zvoleni nacka na post ministra, jako "dobry skutek". To je pica !!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    „Předal jsem panu prezidentovi na základě dohody s Motoristy tu nominaci. I když jsem se hodinu snažil pana prezidenta přesvědčit, aby byl nad věcí, spáchal nějaký dobrý skutek a dal šanci panu Turkovi, tak pan prezident to odmítl,“ řekl premiér.

Že prezident neuhne ani před vydíráním těch debilních zakomplexovanejch motofašounů.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    POZITRON: hele aspoň můžeš dát dvě různé, já koupím rukavice a v životě už je neuvidím, to jim to snad mám ve dvanácti a čtrnácti dávat šňůrky do rukávů nebo co?:-)
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Sad Cat Diary
    https://youtu.be/PKffm2uI4dk

To si tak listuju yt videa, které jsem si uložil před lety a našel jsem tenhle gem:)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: (tohle zjevně staršího data)

"Vážená paní R.,
    opravdu vítám, že během tradiční okurkové sezóny nerecyklujete zaručené zprávy o lochneské příšeře či učitelkách vlastivědy sežraných žraloky na Jadranu, ale přicházíte s inovativními mimozemšťany. Jsem si ale jistý, že Donald Trump dokáže i v této senzitivní oblasti velmi rychle zjednat pořádek, ať už prostřednictvím odvetných cel, anebo úderných tweetů na síti Truth Social.
    S meziplanetárním pozdravem David Smoljak

(Paní R. označila jeho reakci ve svém mnohomluvném přípisu za "velmi nevhodnou")"
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Vyšla mi podšívka.. sice málem o 2cm nevyšla, ale su ogar šikovná, ani nitku nazmar!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    paní kustodka na výstavě o šperku v UPM mi pochválila šperk, který nekomentoval ani nikdo v práci. takovej malej přívěs napůl za límečkem košile a ona si ho všimla, a kromě toho si všimla, že není úplně běžnej. žena na svým místě ♡
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam