• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KOUDY: nejen v Holandsku. Dneska jsem bláhově myslel že v našem klackově dojedu na nádr. na kole. Tak ne, ale alespoň jsem se měl o co opírat
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Malý sněží - není to moc, ale aspoň sníh nemizí :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KOUDY: ja se na tech par dni snehu na kole vzdycky tesim:D Ted v tejdnu by se snad mohlo zadarit
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Cyklisti to maj ted v holandsku trochu tezsi :))

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Mam takovou nasrano vdecnou naladu. Jsem vdecna a tesej me kocky, manzel, nas byt, moje infantilni mikina ve velikosti pro kapitana Dema, kamosky, mir, dostatek. Za to, ze i pres tunu sracek, stresu, obav, litosti, pocitu nespravedlnosti a nedoceneni, porad vnimam svuj extremni blahobyt, nadbytek, vztahy. Topim otocenim kolecka, pitna voda mi tece na pozadani ze zdi. Je mi teplo, nemam hlad.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HEJSEK23: horší je, že za půl hodiny mám vyrazit na vlak abych v Praze stihl promítání a já si tu balím jnta a Nyxuju 🤦
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Z dálky na mě mává soused. si říkám o co jde?
    přijdu i němu a o on povídá: Ty hulíš, viď?
    trochu vylekaně se ho ptám, jestli je to k nim moc cejtit.
    a on s dobráckým úsměvem říká: nee v pohodě a vytahuje z kapsy docela příjemně velkej pytel a říká: to je pro tebe
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Tak jsem dnes vybrala spojení do práce a spokojeně si doma chystala snídani. Zalila jsem si dva hrnky čaje vodou a nachystala si termosku. Fénuji si vlasy a koukám znova na spojení. Mozku se nelíbilo, že je na přestup v tomto počasí jen tři minuty, tak s pohledem na o hodinu dřívější spoj jsem nechala fén fénem a bez čaje v termosce jsem se obula a letěla na autobus jedoucí za pár minut.
    Vyšlo to a stihla jsem ho.
    Vystupuji na takové zastávce bez přístřešku a za 7 minut to má jet. S deštníkem nad hlavou čekám a když se otočím na noze, stojí u mne velmi vysoká paní. Je oblečena do velmi tenkého látkového kabátu, nemá čepici na těch pár krátkých vlasech, co jí zbývají a jediné zavazadlo co má je minikabelka a plátěná taška, ve které má snad jen klíče a svačinu. Zmuchlala ji v ruce do malého uzlíčku, který netrpělivě žmoulala. Když autobus už deset minut nejede, nabídnu ji prostor pod mým deštníkem, což s radostí přijímá.🥶 Neustále se mne ptá, jak to s tím autobusem vypadá, takže rukavice dávám do kapsy a říkám jí, že už má dvacet minut sekeru. Sice mapa v pidu ukazovala, že už je skoro u nás, ale najednou autobus 📍skočil o téměř dvacet kilometrů zpátky a hlásím 35, pak 45 minut zpoždění. Nohy odspodu zebou, ruce taky. Nasazuji rukavice a střídam ruce v držení deštníku. Paní jak je jistě přes dva metry vysoká, tak mám ruku namoženou z držení v takové výši. Sníh mění směr a já kryju spíš paní, než sebe. Opět se ptá, tentokrát na jiné spojení, tak klopím deštník a sobě za krk nasypávám tak 300gramů sněhu, sundavám rukavice a hledám v mobilu jiný spoj.
    Takhle jsme tam spolu stály asi 35 minut. Loučím se, že za chvilku pojede vlak, tak nemá smysl čekat na bus a ona povídá, že to je v pořádku, že si vezme deštník svůj. Cože? 🤣Nechtěla ho vyndat, když to za chvilku mělo jet.
    Nastupuji do tepla vlaku a sundavám ze sebe batoh s asi 5cm vrstvou sněhu. Dobrý skutek, Pájo, uklidňuji se.
    BAAL
    BAAL --- ---
    NE7RA: ma to pak hodne jiny feel, treba Teror je v piano verzi fakt super, na desce jsem to vlastne presel.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    BAAL: uz na kocertech ty klavirni kusy mely koule a atmo
    BAAL
    BAAL --- ---
    Klavirni koncert Fvck_Kvlt na webu radia fm

Denis Bango hrá Fvck_Kvlta 2025 - Podujatia_FM - Rádio_FM - STVR
    https://fm.stvr.sk/rubriky/podujatia_fm/427633/denis-bango-hra-fvck_kvlta-2025
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Existuje facebooková stránka "Byla už dnes v Roudnici stržená trolej?"
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Koulovačka s bandou dětí.😃 Bejt zas chvíli dítě i v 42 letech je super.
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    Cerstve narozena, uplne malinkata a nunava neterinka. Marie vitej ♡
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Oukej, já vím, že by to asi nemělo být vtipný, ale spíš soucitný, ale come on, z okna vidíme cestičku z kopce.
    Cestička je docela frekventovaná.
    Cestička je taky dost namrzlá. Už teda od počátku mrazu.
    Ale teď se cestička zasypala zákeřným sněhem.
    Mno a v jednom úseku prakticky každý přecházející uklouzne tak filmově - brašna do vzduchu, nohy do vzduchu, šup na zadek. Pak se zvedne, oklepe, chvilku kulhá, sáhne na zadek, asi řekne auuu, a opatrně pokračuje dál.
    Jo a taky se spousta lidí rozhlíží, jestli je někdo při tom karambolu viděl.
    Nikdo, nebojte. Jen my. Z okna, když čekáme s batoletem, až projede vlak.
    Hahahahahhahahahahahhahhahahahahahahahaahahah
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    KAKIHARA: to mám na zimě rád, lidi zpomalí, mají odstup, je to prostě klidnější
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    VANEK: víte já bych si vlastně hrozně přál být konspirační teoretik. mít doma obrovskou tabulky s clankama pospojovanými červenou bavlnkou, stohy šablonu s výstřižky z novin, deníky plně šifer a kódu a naprosto jasně vytyčený životní cíl. vědomí že jsem chytřejší a vidím co ostatní nevidí je už jen bonus. jó to by byla pohoda :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    To ticho a klid v ulicích…a stačí pár čísel sněhu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kuci tak jak to tam vypada? porad sranda velika?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kdyz to vidim venku tak me tesi, ze je leden jak ma bejt. myslim, ze minulej rok touhle dobou bylo kolem 8°C
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam