• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Achtak. Pardon. To mi nedoslo, ze davat pres nejake id kartonovou krabici na srazu byl humor. Smeji se az mi oci slzii.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NIKDAS: tak kdyby to vzali z gruntu, americkej kosmickej program v 1950s a 1960s měl spoustu nezamýšlenejch pozitivních externalit (od postupů pro zajištění zdravotní nezávadnosti jídla přes termické deky až po lehké kapacitní baterie), no a aspoň by nechali Grónsko na pokoji.
    A girl can dream, ne?
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: To byl ale přece vtip s tou krabicí, už od začátku. :-)
    Samozřejmě, že by ten dotyčný mohl odejít úplně, nebo jít ven a nebo se schovat ve vedlejší místnosti.
    Předpokládám tedy že má Mario doma více jak jednu místnost.

No tak schválně. Kolik lidí máš v DI? :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Vtip to neni. Rikal jsem o nich na poslednim sraze Vidlicce. My se na srazech vetsinou vsichni v pohode socializujem i presto, ze na nyxu spolu v nekterych tematech nesouhlasime, protoze uz nam neni deset, ale jsme dospeli lide. Davat pres lidi na srazech kartonovu krabici mi prijde trochu picoidni. Pokud se nekdo nebude chtit socializovat, tak muze jit nachvilku doprdele :). Ja v ignore zas tak moc lidi nemam a i s tema ktere tam mam si na srazech rad pokecam a nektery veci z oci do oci vyjasnim.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARIOO: Minule se tu málem porvaly, že to některé z nich naštípaly dříve, než ty ostatní dojely :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MARIOO: Jé, dřevo! Když je to pro někoho jiného, není to práce, ale zábava. :)
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: To je taky docela povedenej vtip Koudy, lepšíš se! :D
    No tak nemusíš do krabice, ale stejně se bude hodit, kdyby měl někdo asociální chvilku a chtěl být chvilku sám.
    Já to pomůžu vymyslet a pak zase nepřijdu jako vždy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: s mariem se v zadnem ignore ale nemame. Navic ja mam specialni bryle abych na srazech videl i lidi, ktere mam v DI. Neboj. Tohle uz jsem pred lety vyresil.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: A kdyby náhodou přišel Koudy, můžeš přes něj dát velkou kartonovou krabici jako symbol oboustranného ignoru.
    NEI
    NEI --- ---
    MARIOO: Takže nabízíš prostory na celovíkendový nyxí sraz?
    Kdo bude chtít, bude hrát deskovky, další si zajdou do sauny, někdo bude dělat dřevo a ostatní se budou oddávat skupinovému sexu? :-D
    STINKY
    STINKY --- ---
    NIKDAS: tak doufám, že tím pověří Muska.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MARIOO: No vidíš, už ti to jde lépe. Ale otoc svou pozornost jinam, ja mam vytápění na dřevo doma, na chate, u rodičů. Štípu rada, ale všechno má své meze;)
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    1MALALISTICKA: Spis moc neverim ze by se tu nekdo ma stipani dreva chytil.Jinak to by samozrejmne nebyl jen caj za pomoc.....Po praci sou tu kousek Lazne(sauna,virivka)masaz, vecere a prespani bez buzeni a se snidani do postele.Mista je tu dost,sem sam s kockou v celym baraku.Dreva je tu klidne ma celej vikend.:-)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Delulu US administrativy je nekonečné, jako vesmír sám :D

"Spojené státy si stanovily ambiciózní cíl: mít funkční jaderný reaktor na Měsíci do roku 2030."

Lunární jaderná horečka. USA chtějí postavit reaktor na Měsíci dřív než Rusko a Čína – Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/lunarni-jaderna-horecka-usa-chteji-postavit-reaktor-na-mesici-driv-nez-rusko-a-cina/r~aaa294b3dd3df8ab0f196b20c6b5d752/?lp=1
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MARIOO: Nejsi kreativní. Příští víkend jdeme na ten Klíč, mohl jsi nabídnout přespání s tím, že pak můžou v sobotu vstávat později a možná jim i uvaříš čaj… Když si to v pátek odmakají skládáním dřeva:)
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    NAVARA: Už vidim jak se hrnou😆 A už to mám aspoň poskládaný.Ale jestli se někdo hlásí a chce si naštípat dřevo až to budu řezat ať se ozve.

NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARIOO: Uvař něco dobrého k jídlu a pozvi si nyxačky, ať to nasekají :)
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Přivezli mi dřevo ..Jak tohle poskládám a zpracuju s rukou v hajzlu bude fakt prdel😀😄

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Trump je neskutečnej šašek, ještě je legrační ta část o tom jak si sám založil tu "nejprestižnější" radu a sám sebe jmenoval doživotním šéfem.

Až o tomto jednou budou točit film, bude ho hrát Sacha Baron Cohen.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CLAVEN: ještě by si mohl Trump za trest nedat viržinko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam