• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CLAVEN: ja bych asi zatim nic nehledal. postoval to account co se zabejva starejma filmovejma klasikama, tak me to pobavilo.)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CLAVEN: normálně na Rajchla
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BOBESH: čo mi uniká? môj nevyspatý mozog na modafinile má momentálne problém predstaviť si polohu, kde to oboje platí súčasne
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nyx je nekonečný zdroj mého celoživotního vzdělávání. Před pár týdny jsem se naučila, co to je "vyzina", dnes jsem se díky tomuhle [HUGH_BOYLAN @ ZABAVNY KVIZ (VSEOBECNYCH) ZNALOSTI (a zajimavosti) II. - tady je samotne kvizove jadro klubu.... NO FLAMES & CHAT, PLS!] objevila slovo "vorvanina".

Jak praví klasik, není to moc, ale je to poctivá práce a mně to stačí.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo. Billie je kráľovná.

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Fireball solves it all :)

F**k iT ! I cast FIREBALL !! - Hilarious DnD TPK Song
    https://www.youtube.com/watch?v=lu6VeXHCAqk
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Nemaluj mi pusu rtenkou! To neni jako kdyz si zenska vezme dziny!
    SAL
    SAL --- ---
    MAR_TINA: Takzvaně "Pro Pražáky dobrý".
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Jj, Sapa standard :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mne baví, jak se s tím Vietnamci nemažou. Objednám si teplý jasminový čaj, přinesou pěknou konvičku i hrnek a šoupnou do toho druhý nejlevnější pytlík :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Jo jo, pokud mu záliba ve dvanáctiletých nezůstane, tak je v pohodě. A že má rád zralejší ženy, to není hřích :D
    VIDA
    VIDA --- ---
    TRISSIE: Jo taaaaak! Ale trvalo mi to.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    GRANTORINO: nadhera....💗
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dostala jsem od muže kytku prostě jen tak z lásky 💗

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    kontext je důležitý! :-)

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Už po několikáté, když jsem vlezla do Lidlu tak jsem měla štěstí na tu jejich výprodejovou tašku.
    (člověk se musí radovat i z toho mála, co mu život právě nabízí)
    GEE
    GEE --- ---
    System Of A Down - Chop Suey [ Cover by TORWAI]
    https://www.youtube.com/watch?v=Ru4aqzjvplw
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Uf, dálkáč k Marantz se probral k životu, když sem ho začal odpojovat od kabelů a chtěl ho odnést do servisu, asi anténa na dálku nebyla zasunutá pořádně, uff, to mě fakt těší, fakt se mi to nechtělo kvůli dálkáči někam vozit. Oh yeš. Tohle bude dobrej týden.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MHD Praha. Vidlak na výletě a dostala jsem plnohodnotný balíček. Pochcany bezdomovec, paní co si mě spletla s dcerou a vytrvale mi deset minut meldovala co mam a nemám dělat během jízdy tramvaji, v práci, v životě. Výluka a objížďka, abych se mohla proběhnout přes Letnou. Jistě to znamená jen to, že smůlu už jsem si dneska vybrala a můj test na Leidena vyjde negativní. Pozitivní myšlení, voe:)
    EADENN
    EADENN --- ---
    Nevím jestli to psát sem nebo do Co mě sere, ale směju se tak asi sem.

Jak všichni čumí, když se různí kokoti "vybarvují" jako kokoti. Tyvole, stačilo dávat pozor, když ve 2015 pindali o uprchlících, pak o rouškách a nakonec i translidech! To je to teď fakt takový překvápko? A ano, lavirující věčně vyvažující centristy a la Pět minut Hitler tam počítám taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam