• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Realkoholizované pivo!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PAN_SPRCHA: Ve Francii toho musí mít z druhé světové spoustu. Člověk to najde, neví, kam s tím, tak to jde odevzdat na místní národní výbor. A tam mu řeknou, co my tady s takovou nebezpečnou věcí, to si strčte někam. No, a neštěstí je hotovo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    TRISSIE: ," k úplně stejné situaci ve Francii došlo i v roce 2022. Tehdy se 88letý muž dostavil do nemocnice také s dělostřeleckým granátem v konečníku. "

Wtf?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Můj 11 letý syn poslouchá dokumenty o 2. světové válce, chce bydlet v Polici nad Metují a má účes jako Thurston Moore. <3
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PLECH: spoločný riadiaci dôstojník, to ostatne platí aj pre Kikinu a Okamuru
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOXICMAN: a dneska už je o hodinu více.
    Ano, slavím tento den víc než Slunovrat.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Během dalších 30 dní přibude 1 hod a 45min světla!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tenhle robertek, to byla fakt bomba!

Lékař našel v konečníku pacienta ve Francii dělostřelecký granát - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-lekar-nasel-v-konecniku-pacienta-ve-francii-delostrelecky-granat-40560662
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PLECH: tak ti dva chtějí jezdit na přátelské návštěvy do Lán za prezidentem. Tak vzali zavděk i náhražkou.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PLECH: vezli mu svačinu :-))

Na návštěvu mu přivezli sladké churros z KFC a podle jejich slov šlo o zdvořilostní setkání.

Turek a Macinka jeli za Zemanem do Lán - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/filip-turek-petr-macinka-milos-zeman-setkani-schuzka-lany.A260131_110755_domaci_linh
    PLECH
    PLECH --- ---
    LEON_KOWALSKI: A proč tihle dva zajímají Zemana? Je to prostě tak, že žumpa přitahuje žumpu a je úplně jedno, o jakou se zrovna v teorii jedná ideologii?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LEON_KOWALSKI: ja v prvni rade vidim misto kam bohuzel nedopadl meteorit...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    V Římě rekonstruují kostel, no akosi se nějakému freskaři podařilo vypodobnit jednoho anděla děsně podobně jako premiérku Meloniovou:

_

Takže je z toho na italské politické i katolické scéně trošku skandál :)

Likeness of restored angel to Giorgia Meloni triggers investigations in Rome | Italy | The Guardian
    https://www.theguardian.com/world/2026/feb/01/likeness-of-restored-angel-to-giorgia-meloni-triggers-investigations-in-rome

Tak jen doufám, že se nám někde na nějaké křížové cestě mezi postavami neobjeví Dolf Turek...
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Dítě už nechtělo spát, tak jsem ho nechala hrát si. A pustila mu písničky. Ráno jsem našla tento screenshot. Co mi chce asi naznačit? 😄

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dnes v noci se mi zdálo, že jsem byla na přednášce o mozku. Protože z anatomie mozku znám akorát Broca a Wernieckeho a jinak o tom vím úplné prd, muselo si moje podvědomí vytvořit zcela novou terminologii. Přesně si ta jména nepamatuju, ale bylo to něco ve smyslu "zde máme Pferdeplatz-Malinowskeho oblast, tady vidíme Kukenscheissevaldovu oblast" a tak dále. Velmi poučné!
    NEI
    NEI --- ---
    Chce se mi kreslit!

A zítra k snídani si dám samhanbadyánový kafe s domácím medovníkem. 🌌
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    jezis to mi TAK zvedlo naladu :-P

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam