• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    EADENN
    EADENN --- ---
    ADELHAIDA:
    MAR_TINA: no a já jsem aktuálně nasranej, že nemůžu jít dělat vošku uměleckého truhlářství, když už mám magistra na (vlastně navazující) VŠ. Jako odmítli mě s pochopením, ale prostě na to nemají procesy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: to jsem říkala po 20 letech po promoci taky. A pak krize středního věku, 25 let a..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Bože, i patnáct let po promoci jsem TAK ŠŤASTNÁ, že už nikdy nebudu muset dělat žádnej zápočet, zkoušku, psát diplomku, seminárky a podobně! Obdivuju ten elán, se kterým místní ídéčka podávaj přihlášky a procházej zkouškovýma, ale já-to-mám-za-sebou! Já nechci! A já nemusím! Ježiši furt mě to tak neskonale těší, že to mám odbytý, dneska už bych to nedokázala.
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    vystavěj mi fotku v New Yorku, sice v rámci výstavy Krappy Camera competition :) , ale v Soho Photo Gallery, žádný špeluňce na předměstí :)

NEI
    NEI --- ---
    HEJSEK23: Chci studovat obor speciální pedagogiky na jedný vošce.
    Chtěla jsem přihlášku původně podat už minulý rok, ale nakonec velmi strategicky vyčkávala, zda je to pro mě opravdu to pravý a jestli to budu dálkově zvládat při práci, která je náročná psychicky i fyzicky.
    Teď si zhruba na 80% myslím, že to zvládnu.
    Stejně jsem už dávno samouk v oblasti psychologie, tak to jen rozšířím v něčem, co mi dává ještě o něco větší smysl.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Přítel mi nasdílel svůj Playlist na Spotify. No to nemusel máme je téměř totožný:-))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NEI: kam se hlásíš?
    NEI
    NEI --- ---
    malý krok pro lidstvo, ale velký pro mě

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    když se syn zeptá se zájmem, co to maminka poslouchá, že to zní jako Prodigy... no jo rok 1993 :)
    Shimmer
    https://www.youtube.com/watch?v=26Gl8D1Ye5Y&list=RDGMEMYH9CUrFO7CfLJpaD7UR85w&index=18
    N_I
    N_I --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Díky za připomenutí - musím si konečně zmenšit mužovo oblíbené triko, abych ho mohla začít nosit.

SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    TRISSIE: kdo má nějaký problémy s růžovou barvou, má problémy se svojí mužskou identitou :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    V metru jede mladik v rozuve teplakovce a ja mu zavidim a preju to sebevedomi, s nimz mu je uplne u prdele, co si o nem kdo mysli.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vedle v těšícím klubu se jede téma uklízení a čistících prostředků, ale tam by nám zařízli diskuzi, tak to dám sem. Právě přišlo emailem (pracuju ve škole):

"Hi there, my class (ages 3-5) have been practicing cleaning skills such as organizing, sweeping, scrubbing & wiping surfaces, and cleaning windows.
    We are looking for spaces / classrooms in the school that we come and clean. Please let me know if we can make an arrangement to visit your classroom or office to do some cleaning."

Tak schválně, jestli umí tříletí mýt okna a čistit kurníky, a jestli by byli ochotní dojíždět.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Phonopolis... prostě Amanita design, miluju, zapomenu na všechny starosti
    SITH
    SITH --- ---
    Výhoda práce na HO je v tom, že si mohu při práci nahlas zpívat a nikdo to neslyší
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Pán v protisměru na magistrále 😃 chudák
    NEI
    NEI --- ---
    MARIOO: Wau, máš stylovou rodinu.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Millions inspired by monks’ ‘Walk for Peace’
    https://youtu.be/VDbM66cHdZM?si=2wOfvwgIBeV7Nij-
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Miluju tyhle preslapy :)) Tj tak, kdyz do kazdeho vyjadreni musis nasrat xy emoji.

MARIOO
    MARIOO --- ---
    To že sem konečně vybral první várku rodinných fotek co fotil děda, praděda.A ještě víc to že Nacitalka je tak strašně milá 🐱 a zvětšení+úpravu si vzala nastarost.🙏🏼♥️🌹

ENDER
    ENDER --- ---
    Pobavilo me letosni zdrazeni vodafone (mam na tarifu 4 neomezeny tarify a pevny internet). Kdyz jsem videl jednostranny zvyseni tarifu, zavolal jsem na o2, kde mi kupodivu nabidli celkem konkurencni nabidku s rychlejsim pevnym internetem... (mel jsem velmi pekny retencni tarify)

Zavolal jsem zpet na vodac, nechal se prepojit na retencni a vysledek je, ze platim mene nez doted a mam doma rychlejsi internet + mam moznost si pořídit esim do wearables.

Musim rict, ze me trosku zvrhle bavila ta prevaha, kterou jsem mel nad pani na retencich, i kdyz se vzdy chovam velmi slusne, protoze si vazim lidi na callcentrech..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam