• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Toyota yede...

HOWKING
    HOWKING --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo ma 44.5 bodov z 50 v tomto

Color Game — How Well Can You Remember Colors? | Dialed
    https://dialed.gg/
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Ateh!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo, že když jsem dnes odcházel z Černého Rytíře, tak jsem se míjel s mým oblíbeným filmovým recenzentem Ondřejem Mrázkem. :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Po vcerejsim lezeni a koncertu dneska pokracuju bezkama na slunicku a doma to zakoncime prvni letosni grilovackou. Tak to by slo.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Syn vnímá, že nejsem ok a tak mi z lega vyrobil antistresovou hračku. :)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    potěšila Athena Chlebová, po všech těch ufňukanejch sněhovejch vločkách konečně nějakej svěží vítr.

opravdu jsem právě pochválil rapovou záležitost? : )
    h h h h hip hap hop! ; )
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: některý věci se nemění, AI neAI
    ale ty oči zůstávají záhadou
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BOBESH: Proč mají oči jako mrtvá zvířátka v komiksech? Proč mají levou ruku zastrčenou vepředu v kalhotech? Tolik otázek! :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOUDY: zboznuju kdyz nekdo dokaze druhemu rict ze je kokot a ten mu za to jeste s usmevem podekuje. Miluju Kozuba.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Hrozne me rozesmiva kdyz Kozub naroci sarkasticky video ve kterem si dela zjevnou prdel a dementi typu Chlad to sdilej a berou to vazne.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    "Punchovi, odloženému mláděti makaka v jedné japonské zoo nahradila matku... opice z IKEA. 🐒 A to by bylo, aby se virálního příběhu nechytla samotná značka, v tomto případě její španělská pobočka.:

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Poznavaci znacky s nizkymi cisly se - pokud je jejich puvodni majitel odevzda - daji vydrazit v drazbe a zvlast ty dvojmistne prijdou na vysoke castky, casto prevysujici cenu nejakeho draheho supercar na kterem potom jsou namontovane. Je to snobismus a otazka prestize.
    Znacku ZH25 ale vydrazila stavebni firma Kibag za 126 000 CHF a namontovala ji na michacku na beton - aby meli soferi radost :)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Můj život hoří a já si nad ním opékám špekáčky. Takové ty poctivé, co vyškvařeny tuk z nich ještě oheň přiživí. Když už, tak pořádně. Poprvé to nevnímám jako katastrofu kterou nejde překonat, ale jako situaci, kterou holt nějak přežiju a zase vyleze sluníčko. Nebojuju, nehysterčím, užívám si dny co to jde a hledám na věcech to pozitivní. Třeba dnešní bazén-plavání na šířku, by mě dřív naprdlo, dnes to byl dobrý důvod trénovat otočky. Takže bych vám všem chtěla říct, že už se u otoček netopím a mám z dnešního progresu mega radost.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PRESSURE Official Trailer (2026) Brendan Fraser
    https://www.youtube.com/watch?v=nDGEWgzcxJ4
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    na 3. pokus je ten spenat fakt dobrej :)
    XAJA
    XAJA --- ---
    ERRTU: a jeho mladsia sestra (tiez skokanka a tiez je na oh) je kira maria kapustikova.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam