• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Když máš v chalupě orchestrión...

Four years of Ukraine war - Four Organs play the Ukrainian Anthem asynchronously at Russian Embassy.
    https://www.youtube.com/watch?v=RLUUoZVxuII
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Asi před půl rokem jsem si všimla, že na naši kartu IKEA nakupuje někdo cizí. Na prodejně, drobnosti, žádný únik dat prý nehrozí, ale v přehledu nákupů v mém účtě se to hromadí a dělá to tam bordel, tak jsem se rozhodla to řešit.
    Včera jsem se viděla se švagrovou a rozhořčeně jsem si na to stěžovala, místo slova drobnosti možná padlo i "zbytečnosti", ne-li rovnou "plastové píčoviny". Pointu si asi domyslíte sami. :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    CERMI_FOX: a co te pobavilo druhy nejvic?
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    CLAVEN: nejvíce mě pobavilo "takřka nulovou právní ochranou nájemníků" - přemýšlím, která jiná velká skupina požívá tak silné ochrany jako nájemníci. :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo, ale trochu je to aj smutné

Kdo nemá na byt, špatně plánoval. Jak se píše o bydlení za paywallem | Deník Alarm
    https://denikalarm.cz/2026/02/kdo-nema-na-byt-spatne-planoval-jak-se-pise-o-bydleni-za-paywallem/
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    SALVATOR: a krásný příklady máme ze starověký Číny nebo Říma, ale nejhezčí jsou ty anglosaský a vikinský z ranýho středověku :) ♡

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Existuje na to i nástroj jménem ušní lžička, tzv earspoon, ale bacha na poddruh jménem bohemian earspoon, to v uchu fakt mít nechcete.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: tak chce u toho být přítomnej, věnovat se plně tomu, co provádíš. A asi teda i opatrnej a zručnej :) dělám to celý život a nikdy se mi něco takovýho nestalo. Nečistit si uši považuju za totální ekl..
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    ADELHAIDA: Nebo toto. Používám dlouhodobě, protože jinak bych byl co čtvrt roku na proplachu uší. Ideál chvilku nechat namočit v teplé vodě a pak s citem vytahovat sajrec
    .
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ADELHAIDA: se tak rejpu sponou v uchu.... a najednou, ticho!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    KURE: Mně ušařka doporučila kancelářskou sponku. Rozbalit do esíčka, jeden konec ohnout, aby to vytvořilo smyčku a tím šťourat bordel ven.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    kolega se zasnoubil - o cemz jsme se dozvedeli tak, ze na svejch dvou obrovskejch obrazovkach ma nejakej katalog s diamantovejma prstynkama - a kolem nej se sesly vsechny zensky z kancelare a "pomahaj" mu vybirat :-)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: nemuzes verit nicemu!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: 25-30 bych ti věřila, ale míň fakt ne, to teda nekecej!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Dokonale vykreslenej smajlik :-o +"jsem myslela, ze ti je tak 25, max 30!" Chudak. Chtelo by to brejle...

Ha ha ha
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dopice já chci už lézt!!!!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALESH: A to je teprve úterý! :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    jako kazdy tyden

Trump's Tariffs Voided, Kash Patel Crashes US Hockey Celebration, Iran War Looms | The Daily Show
    https://www.youtube.com/watch?v=fOdTHhQ1xY0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam