• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    RUTHER: 100% :-)

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Dostalo se ke mě krásné historické povlečení z Moravy. A je obsite takhle ozdobně. No šít by se mi to teda nechtělo 😊🌸

BOBESH
    BOBESH --- ---
    stastny shledani.
    devce, zrejme lehce postizene, me oslovilo jakoz i jiny kolemjdouci, ze se nemuze dostat do prace. lehce knouralo, ale nedokazali jsme z ni dostat kam potrebuje. z nicehonic vytahlo mobil a nekam zaclo volat. tak sem si sel pro ciga s tim, ze pujdu pak zpatky a vocheckuju ji. a kdyz sem pak sel, videl sem jak se devce shledalo se svou chranenkyni s kterou sme na sebe mrkli jako ze je vse ok, bylo dobre. :)

jo a taky sem si vyfotil sykorku! uz mi slusne hrabe!

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    DIGITALIS: jestli už to zbejvaj jenom okna a nevíš

tak víš kde bydlím 😏😉
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Hrala jsem s osmiletou ve fronte na vlek ruzne slovni hry (slovni fotbal, zeme-mesto, poznej vec podle napovedy a tak), aby se nenudila, a vzdycky se nekdo kolem pripojil a napovidal, vcetne znudenych pubertaku, co halasili, ze papousek na A je andulka a zeme na E taky Estonsko :-)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    RUTHER: tzv test tety Kateriny
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    RENFRI: ten je krasnej! A pripomnela jsi mi, ze mam tez prsten s mechovym achatem. Akorat jsem si alho rozslapla a nevim kde je :(
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Můj syn má novou vášeň a divoce pendluje mezi hudbou barokní a elektronickou. Dnes ráno na mě v emailu čekalo, jako obvykle, "mámo tohle si musíš poslechnout" a tam odkazy na tyhle dvě perličky. No, z hlavy to teď nedostanu, to se mu musí nechat.

Jiří Korn - Jako mandle pražené (23.10.1972, vydáno 1973)
    https://www.youtube.com/watch?v=xmDFbb0rKxg

Nastaveno na začátek na 2:28:
    Na, pagauk! / Nu Pogodi! [10] - At a construction site (1976)
    https://youtu.be/sT9WC_a3p7A?si=ZcT2-RWxXimBd21J&t=148
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Dnes jsem nešla do práce, abych začala konečně psát závěrečnou práci. Takže mám vypráno, umytou koupelnu i podlahy, upečený oběd i koláč, uklizené zimní oblečení, čistou vodu v akváriu a teď tu koukám na okna, že by taky potřebovaly umýt...pomoc!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já mám mecenášku!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Těší mě to sluníčko. Vzala jsem si práci na procházku do lesa. A baví mě, co dělá mechový achát na sluníčku. :-)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    VERSONNENHEIT: Dá se to vypnout :D
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Chtěla jsem se poradit ohledně kosmetické péče a AI mi podle fotky tipuje o 10 let míň, ta věc ví jak se vlichotit do přízně !
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    yes :)

OT_
    OT_ --- ---
    Česká pošta:D

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ráno jsem šla na dvě přednášky o moderní perské literatuře s mojí oblíbenou profesorkou ZK.
    Pak mi zavolal exmanžel a pozval mne na oběd do indické restaurace a pak jsme šli výstavu Aktivismus, pak mne ještě doprovodil do knihovny.
    Můj manžel je tolerantní člověk, takže mu to nevadí a mezitím mi doma udělal skvělou sekanou a bramborovou kaši k večeři a guláš na zítra...

Just a Perfect day

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    LUSINDA: tak jasně, že to mám rozfocené, konkrétně u tohodle to jinak nešlo než bez konsultace každého dalšího kroku (šlo o barvu a povrch, dělal jsem mu věci do interiéru lamba), nicméně nevím, kolik jsem na tom strávil času.
    DRABICZ: musím zaklepat, že mám štěstí na klienty, říkám mu, že svou chybou nejsem schopen to spočítat, tak jsem mu napsal jen co si pamatuji + materiál. Odpověděl mi: tak mi pošli QR a zaokrouhli to na celé tisíce nahoru, vypadá to skvěle.
    Najs! ❤️
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DRABICZ: kamarád zlatník lidem posílá i fotodokumentaci vzniku a má.k některým i videa. Fakt nevím jak to stíhá. Ale zákazník má x důkazů o tvrdé ruční práci. 😊
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam