• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    všim sem si toho 5 metrů od pneuservisu, kterej zavíral za 15 minut, najs :)

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Delam dnes prvne gulas, vypada to, ze uspesne:)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: Nyarlathotep. esence zla. rozbitím získáš jen víc kusů zla. Dává smysl snažit se ho držet v jednom kuse.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ochránci přírody letos pomohli v Olomouckém kraji na svět téměř dvěma stovkám sov - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/cz/publicistika/priroda/ochranci-prirody-letos-pomohli-v-olomouckem-kraji-na-svet-temer-dvema-stovkam-sov
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BLOWUP: to pak jo. S nabytlem to bude asi jine, ale takhle mi vadi ty dve barvy ?dreva?, ac je mi jasne, ze kdyby mela byt podlaha taky tmava, tak to bude taky spatne.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Seznam Walkmanu

Wall ▶ Walkman.land
    https://walkman.land/wall
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Šlechta to má ráda, nejeden Orlík to tak má.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak tenhle je starej neco pres dveste let a je pamatkove chranenej, ale v bytech ktery stavime ted uz je nedelame ;-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BLOWUP: kdy vyjdou z mody tyhle hnusny podhledy...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BLOWUP: to ste jim tam mohli dat aspon nejaky bidylka, ne?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Mame kancelar ve stary barokni vile ktera par staleti patri jedny zdejsi patricijsky rodine. V prizemi ktery mame pronajaty mel donedavna jeste par prostoru stary pan majitel, taky architekt, i kdyz mu uz bylo asi 93 let. Jednou za tyden se vypravil do kancelare, precetl si v klidu noviny a zatvrzele se vzpiral nam ty prostory prenechat. Coz pro nas byl stale vaznejsi problem: porad rosteme a nabirame dalsi lidi, oproti dobam minulym jsou mezi nimi i zensky a to driv klidnou pracovni atmosferu stale vic meni v drubezarnu: vysoky hlasky bez prestani neco kvokaj, a jakoze je mame vsechny moc radi, je to proste takovej permanentni neklid.
    Ted starej pan konecne uznal, ze uz to s tou kancelari asi nema cenu, a tak jsme ji zrenovovali a drubezarnu tam chytre premistili. Holky maj radost, je to hezkej prostor, a my chlapi se na sebe jen tak nenapadne culime :-)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SEKELLE: jasne, ale dostat se nechtene do jejich blizkosti opravdu byva o zivot. To nebyvaji mila setkani :)
    Kazdopadne kanci miminka mam taky rada. Obcas se daji krmit nebo bezpecne potkat v nekterych lesoparcich :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: indonézský bůžek. Jakej konkrétně už si nepamatuju, už je to nějakej pátek (konkrétně 782 pátků :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MICHELLEDANIELS: Tak ja bych se koukal z dalky, nijak bych je nekonfrontoval :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SEKELLE: asi bud i rad :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    DEADSLUT: Ty se máš, toulám se tuzemskými lesy přes 2 desítky let a nikdy jsem nepotkal divočáka a moc bych si ho přál někdy vidět. Dokonce jsem udělal i pár výprav vyloženě za divočáky a nic.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: to je nejaka kost?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SALVATOR: Vypadá to na nějaké božstvo, které když tě bude strašit ukrutnou smrtí když rozbiješ jeho podobiznu.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Moje batole dneska poprvé řeklo MA-MIN-KA♥️
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MAR_TINA: lucky you!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam