• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: asi tak, no ;)

Pokud pan spasitel ma v zasobe jiny terminus technicus ktery lepe vystihuje tu zvukovou kulisu, necht si jej tam sam dosadi a citi se u toho prislusne moralne nadrazen - kdyz nikdo jinej, ja mu to ze srdce preju. I kdyz teda musim priznat ze urcita zvedavost, kterej lepsoclovek na tu navnadu skoci tu samozrejme byla.

My mame nase holky radi, jedna z nich uz je ve vedeni firmy a jednoho dne ji mozna spoluprevezme. Coz nic nemeni na tom, ze delat ve stejnym prostoru s ni je za trest. Kdyz je sama, tak to jde, ale jakmile jsou aspon dve tak to jede v ty drubezi tonine i kadenci snad jen s pauzama na nadechnuti.

O nic jinyho totiz neslo: krome jineho mame na nejvzdalenejsim konci pudorysu dva prostory kam jsme detasovali nase tri stavbyvedouci, vsichni muzskeho pohlavi a hlubokych hlasu, z podobneho duvodu: jejich tonina sice neni tak nervujici ale o to hlasitejsi jsou, protoze jejich prace v podstate spociva v nepretrzitem velmi hlasitem telefonovani.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Můj zaměstnavatel.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Míchaný vajíčka z volnýho výběhu, na cibulce.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ono teda upřímně, za toho vlkolaka sem byl já sám půvoně někým označenej, ale přijal sem to za svý, protože moc dobře vím, na jakej ksicht se denně ráno dívám do zrcadla. Mám ale dost vážnou pochybnost, že by s podobnou lehkostí byly ochotný přijmout za svý zamestnankyně jistý švýcarský architektonický kanceláře připodobnění k samicím kura domácího. To prostě nebude mít nikdy jinou motivaci, než ponížení, dehonestaci a nikdy to nebude mít jinej kontext, než opovržení a dívání se na někoho svrchu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: 1. Jestli morální přesvědčení, že manipulovat někým je "lpění na brutálním démonizování", posluž si.
    2. Přirovnávat lidi ke zvířatům dehonestujícím způsobem je možná přirozený, ale to neznamená, že by to civilizovanej člověk měl dělat.
    3. Označovat sám sebe za něco a být za něco (dehonestujícího) označován, jsou snad dvě různý věci, proboha).
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Původní post je o hanlivém označení žen.
    Všichni víme, že Blowup má hodně věcí prostě jinak a není to respektující sluníčko.
    Ale ty taky ne. :-)

Občas lpíš na tom něco brutálně zdémonizovat, zatímco se fakticky tolik nestalo, nebo neděje.
    Ženy jsou určitě rády za megakancl s východem do zahrady a B. je teď taky šťastnější.
    Kritizovat určitý rys mužského a nebo ženského chování a přirovnávat ho k typickým zvířatům je IMHO přirozený.
    Sám o sobě konstantně tvrdíš, že jsi vlkodlak.
    V čem je jako slepice horší? :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALVATOR: Dělá si z nich prdel, ale jen trochu :)

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    B3TL
    B3TL --- ---
    BACCARA: Oukej s tímhle 100% souhlas. Na tom webu jsem našel i všechny svoje "Walkmany" od Sony, které následovaly tu Toshibu, kterou jsem koupil někdy v roce 87 od kámoše, kterej měl tátu kamionaka.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Takhle si AI představuje srandu :-D
    Jasně 😄💛

Tak jo, tady je jedna srandovní historka z „digitálního světa“:

Představ si, že AI dostala za úkol napsat recept na „ideální večeři pro kočku“.
    Výsledek? Kočka by se nejspíš válela smíchy… protože AI tam napsala:

* 3 hrnky digitálních bitů
    * 1 kapku internetového prachu
    * a podávat s WiFi šťávou

Kočka by si to sice asi nevzala, ale alespoň by měla přístup ke *streamu myší na YouTube* 😆
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: O tom ten původní post neni.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NEI: jako jo, ale... asi by mi prislo zvlastni vyhrazovat specialni mistnost pro muzske kolegy, kde si muzou volovat, krkat a prdet....krom toho delala jsem ve firme, kde bylo 90-95 % chlapu a taky to nebyli kdovijak moralni mirkove dusinove...

Lidi jsou proste kreteni, nehlede na pohlavi. No a nektery jsou k tomu jeste misogynni.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Walkman může být pouze Sony! To ostatní jsou pouze přenosné kazetové magnetofony :)
    B3TL
    B3TL --- ---
    MARASAN: super web, dokonce jsem našel Walkman na který hrozně rád vzpomínám, ale nepotěšilo mě, že se na ebay prodávají ty hezčí kousky od 700$ vejš. Já idiot ho prodal z kraje 90. let, protože jsem chtěl mít display.... Jedná se o Toshiba KT-AS10. Měl radio v podobě menší kazety a normální kazety z něj čouhaly ven.
    Toshiba KT-AS10 ▶ Walkman.land
    https://walkman.land/toshiba/kt-as10
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Dvakrát po sobě jsem zbytečně užila pojem "pomlouvají", asi mám prostě z ženských kolektivů trauma. :-)
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Ale ženský kolektivy jsou (v těch asi 20 zaměstnáních, co jsem za život zažila, to tak bylo:) drůbežárny.
    Strašně se pomlouvají, furt si na něco stěžují, naoko si hrají na přejícné dámy, za rohem se pomlouvají, většinou dost nehezky.
    Sláva a čest výjimkám.
    Na nyxu bude výjimek asi dost, neb se tu združují převážně introverti a lidé málo sociálně saturovaní.

Takže není to ani tolik hanlivý jako prostě spíš faktický sdělení.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Protože je velmi rovnostářský, když u nich ve firmě konečně zaměstnávají ženy na jiné pozici než podržtašky, doneskafe a uklízečky. Neasi.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ovšem nejdůležitější otázka tady zatim nezazněla: Jak je možný, že si nepřipadáš jako naprostej idiot a totální hulvát, když v souvislosti s kolegyněma používáš slova jako drůbežárna a kvokání.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: na to je ta zed prilis kratka, i tam by musely byt na vysku a to by nebylo hezky. V prostoru kde sedim ja je ta zed sirsi takze mame dva normalni radiatory vedle oken.

Musim priznat ze me nenapadlo jake otazky ta fotografie bude generovat :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam