• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Pardon... tohle lepší? :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK: Ptáci a koule, kam se podívám!
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Jaro je tady.:-D

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ale původně jsem sem tem teda přišla říct, že mě těší, že jako matka adolescenta mám tu příležitost obrážet s ním vystoupení jeho oblíbených YouTuberů. I když pořádně fotit se na stará kolena už asi nenaučím.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tady se jedou ptáci? Tak mě včera pobavilo, že nebyla tuhá zima a chudáčci ptáčci neměli velkou spotřebu lojových koulí, ale ty koule asi sakumprásk vcelku kradly straky. Včera koule zmizela během pěti minut od umístění, zítra dopoledne se chystám na číhanou.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    LORD_DE_SEIS: no way! A samice od žluny je žlutá, že jo? Že jo???!!!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Soundtrack ke Clair Obscur, ktery mi vcera predstavil Zvire
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LORD_DE_SEIS: sakra :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MAR_TINA: jenže samice žluvy je zelená :(

HELOUN
    HELOUN --- ---
    HELOUN: Teda koukám, že je to Králíček obecný, nejmenším pouze je, ale nejmenuje se tak :)
    Králíček obecný – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Kr%C3%A1l%C3%AD%C4%8Dek_obecn%C3%BD
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    MAR_TINA: Žluna žije i u nás na Žižkově ve vnitrobloku. Taky nám loni přistál doma rorýs a v křoví v Kubelíkový jsem viděla králíčka nejmenšího. To už mě celkem překvapilo, každopádně hlásím hojný ptačí život i v centru metropole! :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    HOWKING: Přesně takhle to vypadá u nás doma!
    Když se zjeví u přípravy na pečení děti, a chtěj pomáhat...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GIRAFFKA: Vidíš, právě proto.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Kdopak umí z člověků
    schovat kombajn pod deku,
    Václava mám nejradši,
    protože je kus.

Většinu života jsem tuhle písničku od skupiny Saze nenáviděl. Nedávno jsem si ji pustil a došel úplného smíření.

Václava mám nejradši,
    tomu žádnej nestačí,
    Václava mám nejradši,
    protože je kus.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    AXTHEB: znam holku Bělu a je normalne růžová a na moji tchyni Květě neni jediny kvet...
    LISKAAUDREY: zluNa zeleNa. Je to uplne logicky:)

A taky-jak jsem chtela mit na vyber, tak uz mam, ale jsou to dilemata!
    NEI
    NEI --- ---
    MARKYSHA: Jo tohle a taky pohádky čtené Werichem a jsem do pár minut taky tuhá. :-))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NEI: já jako dítě jsem to měla na kazetě a poslouchala jsem to pořád dokola, dětem se to vlastně taky líbilo, jen jsem musela vysvětlovat, hlavně, proč se říká tuhý...
    NEI
    NEI --- ---
    MARKYSHA: Vykání rodičům nebo prarodičům mi přijde ještě roztomilý. Líbání rukou je wtf.
    Jo nějak se rozmnožej a postupně všichni umřou, ale to na tom je ještě poměrně přirozený.
    Ta pohádka by se měla předělat do moderních rozměrů a byla by ok.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NEI: hlavně tam tatínkovi líbají ruku a rodičům vykají a na konci tatínek umře a popisuje se, jak celý tuhý sedí v sednici, oni snad umřou úplně všichni.
    NEI
    NEI --- ---
    MARKYSHA: Já mám za to že v Broučcích byla žluna.
    A teda líbilo se mi to hodně jako dítěti, ale v dospělosti jsem přišla na to, že se furt modlí a že hlavní cíl jejich výchovy má být poslušnost.
    Takže poměrně nic moc pohádka pro současné děti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam