• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ATUARFIK: Jo, mi to také přišlo, jako pěkný zvuk. Poraď mu, že jsou to většinou obdélníkové, nebo pilové vlny v několika oktávách na sobě. Může si to doma vygenerovat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Syn byl dnes na MRI hlavy. Bála jsem se, jak to bude snášet, je na hluk a stísněné prostory docela cíťa. Vyběhl po čtyřiceti minutách úplně nadšený, že rezonance dělá stejné zvuky jako syntezátory, co má doma, že načerpal mnoho inspirace a že by si to dal klidně znova, ale škoda, že v průběhu vyšetření není možno samplovat.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Vzpomnela jsem si na historku od tety, par let starou.
    Byli na chalupe-s morousoidnim strycem a uz dospelymi bratrancem a sestrenici (kolem 20 a 25 let tehdy). Sestrenice vymyslela, ze se z kramu na chalupe prevlecou za ruzny narodnosti (vyrobili Mexicana, Japonce, Americana a ctvrty si bohuzel nevzpomenu)-nejen ze k tomu vsechny primela, ale tim historka nekonci. Vymysleli, ze si budou hrat na plagiatory. A tak si u kuchynskyho stolu zacali malovat (zadny odflakly smuky, normalni obrazy temperama aspon na A3, jenom teta je ucitelka vytvarky, nikdo jinej se vytvarnicine nijak aktivne nevenoval) a kazdej namaloval kopii nejakyho obrazu, do ktery ale vlozil neco, aby bylo jasny, ze to je plagiat. Teta japonec napr. delala nejakou ladovskou krajinku, kde v povzdali na kopecku stal japonsky altanek mezi rozkvetlymi sakurami...

Cely mi to prijde desne kouzelny na mnoha urovnich a je mi lito, ze jsem u toho nemohla byt osobne.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MICHELLEDANIELS: To mě moc těší, děkuji a nápodobně :) <3 a těšim se na další a delší setkání :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SEKELLE: tvá radost je i má radost 🫶
    A také děkuji! Setkání s tebou jsou vždy nej :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšily mě všechny dárečky, které jsem včera dostal od Míši, ale ten IceBong je prostě top <3 <3 <3
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    DRAGON: krácení daní
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    DRAGON: Dekuji :) Prumerka 21 na 2 km prevyseni.
    [WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]
    Muzes se tam taky pridat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: Al Capone byl myslim odsouzen za neplaceni dani z příjmů. Nebo se pletu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NIKDAS: Však na to dostali Ala Capone :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WEWERKA: jo takhle. no ale i tak, to je úžasný výkon a tvé cyklo skilly musí být out of this world. Opakuji, smekám :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    DRAGON: V pul desaty odpoledne :D Mam uplne mrtvy nohy, nekolik krizovek, takze svih se tomu uplne neodvazuju rikat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WEWERKA: krásnej švih, nechápu jak si to stihla, ale dobře ty, kláním se :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    DRAGON: 202 km v nohou a doma okolo pul desaty :)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    CLAVEN: Je to správně, protože když už jim nedokážeš pro nedostatek důkazů prokázat zločin, alespoň je můžeš zavřít za daně.

Jak by se nám to v Česku hodilo, třeba na toho ředitele železnic s 80mio z nutrií
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Muz se nechal ukecat a privezl mi z nakupu hyacinty. Rikal, ze uz je nechtel kupovat, ale prej kdyz ted budu tech 14 dni doma...tutu
    XYZ11
    XYZ11 --- ---
    Že ten pokus s Revolutem a oddlužením debílkovi Mike Oganesjan nevyšel: https://www.mesec.cz/clanky/revolut-uz-neni-ukryt-pred-veriteli-ani-pred-statem-a-je-dobre-ze-neni/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Davam si zas po letech MadMeny a to je neuveritelny kolik tam za jednu epizodu vsichni vyhulej cig a vypijou chlastu. Lidstvo se za poslednich 60 let fakt slusne posunulo :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Historic Chat Control Vote in the EU Parliament: MEPs Vote to End Untargeted Mass Scanning of Private Chats – Patrick Breyer
    https://www.patrick-breyer.de/en/historic-chat-control-vote-in-the-eu-parliament-meps-vote-to-end-untargeted-mass-scanning-of-private-chats/
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Oops, ona je MiLoslava, ale tam taky není, dával jsem křestní jen proto, že na příjmení nebylo vůbec nic. Hádám, že se rozhodně nenechala přemiklíkovat do toho nového režimu, jak kolem toho bylo haló před pár lety, a tím zmizela z celé aktuální databáze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam