• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska zase nejake ctvereckovani. Vlakem do Mirovic, unlocknout si dalsi zastavku v Cimelicich a pak uz s vetrem v zadech na libovy kopecky.
    U Spalenyho Porici se vitr obratil, ale to mi vadilo akorat kousek po statovce 19 do Nezvestic a pak jsem mela vitr povetsinou v zadech.
    72 km/h sjezdik u Mercina byl luxusni :) Normalne to tak moc nepoustim.
    Na prvni fotce zamek Zelena Hora, ten bude cil nekdy priste.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FLIPPER: a pak mám při té cyklistické zhubnout:-)

FINSON
    FINSON --- ---
    Mám teď na nějakou dobu v plánu takhle pomalé soboty - dnes to bylo poprvé a je to fakt změna: Na to, že většinu času mám pocit, že se flákám, tak po doběhu docela cítím nohy. A endorfiny takovýhle poklus vyplavuje stejně intenzivně jako sprinty, jestli ne víc 🤪

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FLIPPER:
    Pohostinství U Kavalírů
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/nudebarata
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    SSTTAANNAA: Co to je za cyklohospodu?
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak už vím, k čemu jsou ty šipky - zítra musím na výklus jinam 😁

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes nešlo odolat...první letošní návštěva oblíbené cyklohospůdky...

FINSON
    FINSON --- ---
    MAEQ: Vůbec nevím, k čemu tam ty šipky byly, ale náhodou mi to vyšlo tak, že jsem většinou běhal, jak ukazovaly 🙂
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    FINSON: A dokonce ti tam někdo sprejem ukazuje trasy :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Zrovna trávu jsem teda nevyfotil, ale fakt tam byla taky!

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Rozumím, taky jsem sova. S čím to nemá nic společného? :-)
    Pamatuju si, jak jsem před těmi 4 roky jezdil na silničce v noci, když nebyl čas přes den - bylo to úžasný, jenom jsem pak nezvládal to spaní :-)
    No a ta písnička se mi při těchhle různých nočních příležitostech pořád připomíná, to album miluju :-)
    Jinak teď se mi daří usínat dřív, co pravidelně běhám...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: No tak ja jsem sova, ale to s tim nema nic spolecneho :) Kdybych mohla, chodim spat ve 4.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Miluju tyhle nocni vylety :)

FINSON
    FINSON --- ---
    Tak teď bud nějakou dobu ťapkat trochu pomaleji - a užívat si jara a výhledů. Jestli teda bude čas podle plánu...

FINSON
    FINSON --- ---
    MRKEVREDKEV: Je vysoká šance, že tam za rok budu znovu, tak se připomenu 🙂

MRKEVREDKEV: Jasně, však kdyby mě to klusání nebavilo, tak na těch 10 km ani nenatrénuju.
    Musím teda přiznat, že když už jsem na závodech, tak mě ta atmosféra strhne (tzn. hned na startu mám tep o 10 - 20 bpm výš než normálně 😆 plus udělám nějakou taktickou chybu) a samozřejmě mě zajímalo, jak jsem si vedl ve srovnání s kolegy z práce a se známými, not gonna lie - ale to je "nice to have", na tom to běhání nestojí.
    Trénovat na konkrétní událost mi pomáhá udržet v tom tréninku řád, pravidelnost a jak zmiňuješ, i správnou míru, ale prvořadá je prostě ta radost vyběhnout.
    A s kolegy jsme si tam říkali, že v našem věku už neběháme pro výsledky, ale abychom zvládali vylézt do schodů 😅
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    a podtrhavam, co pise nize CATEE. je super se posouvat a trhat osobaky, ale vnimam (genericke moudro alert), ze to hlavni je mit z pohybu radost a delat ho tak, aby byl udrzitelnej.

ja mam osobak niz, mozna se k nemu uz nikdy nepriblizim, ale v sobotu jsem byl nadsenej, ze jsem si to hezky rozvrhl, neprepalil to a zabehl v ramci svyho aktualniho potencialu a hlavne ze jsem se treninkem predtim nezrakvil a ze se dneska muzu probehnout domu z prace :))
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    FINSON: vedet, ze tam budes, rad bych te pozdravil. tak za rok! jinak paradni vykon!
    GRED
    GRED --- ---
    Skvělý výkony tady!
    Já dal včera aspoň první letošní stovku (a druhou jízdu letos celkově)

CATEE
    CATEE --- ---
    AETHER: Jak píše FINSON! Doba, kdy pro mě vůbec uběhnout deset kilometrů bylo scifi, není zase tak dávno, takže dá se k tomu proběhat. Ale nejlepší je, když ti to přináší radost bez ohledu na časy nebo vzdálenosti 😉
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam