• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dcera právě poslala průběžný známky co jí vychází se slovy: když zlepším ještě dvě známky, tak budu mít nejmenší školný! Což je rozdíl o proti loňsku 20 tisíc.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Dear friend,
    I am deeply ashamed for the doubt previously expressed. After a quick consultation with my litigator I must admit, that the existence of Neptun was realy predicted by an astronomer who observed strange periodic deviations in the movement of Uranus through a huge magnifying device and 3 years after the astronomer´s death was another scientist able to confirm the existence of Neptune visualy. I hope it did not hurt you.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Ležím v posteli a čtu. Pro radost. To je něco, co už se mi nepovedlo šíleně dlouho.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    HEJSEK23: koupila naštěstí dino, ona se v tom docela vyzná :D V minecraftu nejedu :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    🤦🏼 ty dino jsou doprodej starý série. Nová je imho Minecraft
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    VERSONNENHEIT: a pak zjistíš, že maminka koupila úplně jinou sérii. (občas mívaj doprodej starších.)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    v životě by mě nenapadlo, že si přečtu takovouhle větu

Paul McCartney temporarily banned from Reddit for posting photos from his own concert
    https://www.nme.com/news/music/paul-mccartney-temporarily-banned-from-reddit-for-posting-photos-from-his-own-concert-3937522
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Už nemůžu jít pro další dino vejce, poslala jsem máti fotku na whats app a už mi psala, že má pro mě další k Velikonocům :D tak aby jí pak nebylo líto, že už mám všechny :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Kdyby vám nějakej dino ve sbírce chyběl, tak můžu sehnat. .....moje bláznivá máti to sbírá a má všechny.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A doufám, že neteře ohrnou pysk, že tam není jednorožec nebo něco růžového a dají dinos tetě :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERSONNENHEIT: zkusím místní Tesco a Kaufland zatím, Prahu ve středu.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MAR_TINA: ta slevová akce končí zítra, tak já tam snad ještě budu muset jít znova :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MAR_TINA: vidíš, v Praze 3 je prý v Lidlu mají. Albert ale bude jistej.
    VERSONNENHEIT: no tak přece na to nebudeš koukat, když víš, že tam čeká dinosaurus! 🦕
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERSONNENHEIT: ten u nás není, ale ve středu jedu do prahy :D
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NANTHEI: Já jsem to samozřejmě vybalila všechno, mám jich 8 a jen jeden je stejnej :D

MAR_TINA: albert !
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERSONNENHEIT: oooo
    musím najít v kterém řetězci u nás je mají (Lidl ne). Máma mi slíbila, že když pro ni koupím na Velikonoce kindrvejce pro všechny děti, může sebe započítat do "všechny děti" a to dvakrát a ještě dostanu přebytek, pokud někdo nepřijde.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VERSONNENHEIT: taky si jdu večer pro dalšího 😅
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam