• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    STINKY
    STINKY --- ---
    Vždy mě pobaví, když se nějaký ňouma snaží zapojit do debaty o tématu, o kterém mu chybí znalosti a vzdělání a opakuje stokrát vyvrácené nesmysly, nicméně tzv. "na Turka" se tím nenechá rozhodit a mele a mele.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Dalsi obrovska radost, ted se druhe ovecce narodily dalsi 2 jehnatka :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SAAYURI: taky jsem si říkala, že to konečně uvidím v lepší kvalitě, než to na co koukám teď.. přeci jen to mám v počítači už 17 let..
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Cervenej trpaslik na iVysilani :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SEKELLE: James Herriot with you : )
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SEKELLE: ta si zaslouzi pořádnou kytičku ke chrumkaní. Je to ovčí hrdinka ❤️
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MICHELLEDANIELS: No a to jsme meli nejvic strach protoze i prvorodicka a dala dvojcata, ji sezemu nejakou dobrou travinu za odmenu
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NICOLLETTE: Jsou to naše vyšší já. Lidé, jakými bychom mohli být, kdybychom byli zbaveni všech negativních vlastností.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SEKELLE: 🥹🫶 statecna holka. Ve finale to zvladla a jeste s prekvapenim!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo? Ne, to je hodně slabý slovo, to co teď prožívám je naprostá a neředěná radost. Veterinář v pondělí konstatoval, že je jehně v ovci mrtvé a že bychom ji měli zbavit utrpení, tak jsme si na pátek dojednali řezníka. Taky tu byly poslední tři dny dost smutné a včera jsem se i pustil do kopání ovčího hrobu. Jakého to gargantuovského překvapení se mi před půl hodinou dostalo, když jsem přišel kouknout k ohradám a tam 2 jehňata. Ale že to byla horská dráha s počty, nejdřív jsme si mysleli, že ze tří oveček budou čtyři, pak jsme smutně počítali už jen se dvěma a teď jich máme 5, takže zítra v osm ráno místo řezníka přijde veterinář. Život je jenom náhoda a chaos a právě proto jsou takové okamžiky nejcennější a nejmagičtější.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Týpek co si na Hradbách sedl vedle ke stolu se slovy: ty vole, co je to za barem zase za hroznou nacistku!
    Potěšilo, protože já s ní měla dost nepříjemnou zkušenost asi deseti minut zpět, a fakt jsem si říkala, jestli to nebylo mnou (protože já)..
    A evidentně ne, je to prostě jenom slepice, co nemá za barem co pohledávat....
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Kompletní Cervenej trpaslík na iVysílání
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    NAGASAWA: Miluju.

A potesila me mise Artemis :) Doufam, ze vsechno v nasledujicich deseti dnech dopadne skvele :)
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze bude nova dokumentarni serie s D.A. a vypada to skvele.
    Secret Garden
    BBC One - Secret Garden, Trailer: Series 1
    https://www.bbc.co.uk/programmes/p0n8qlr1
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    LUSINDA: Jakeup si obleče kostýmek a jde do toho?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Mam v batohu 3 kila skopového
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    No ty**le

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ahaa! :O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam