• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MAR_TINA: no, ale teď už to snad víš, tak bys mohla přestat. ......není to tak těžký, tak jsem to zvládl tak proč bys nemohla ty?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOVOVAMINCE: To třeba člověk neví, že jsou speciální auditka.
    A jasně, až mi jednou někdo něco nepříjemného udělá, tak nejdřív zjistím, jestli náhodou nemá ženu, matku a tři dcery na nyxu a kde jsou vhodná auditka, kam ony nechodí, a pak teprve si dovolím postěžovat.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MAR_TINA: asi i obětem i blízkým? Tak mějme na paměti, že tu je třeba jeho žena.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MAR_TINA: Ale ten dopad z jeho blízkých dělá sekundární oběti a na ty je taky fajn brát ohled a nepitvat to v náhodnejch auditkách.
    Když nic jinýho, jsou tu tématicky zaměřený auditka, kterejm se ti blizcí můžou i vyhnout, pokud budou chtít. :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ADAMIRA: co to meleš kámo?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NICOLLETTE: Tybláho ty seš ztělesnění tý tlustý holky z meme "i dont consent" to tvoje běhání po nyxu a "uzavírání diskuzí" za druhý (který tyvole přišli na diskuzní forum a vono se tam, kdo by to čekal, diskutuje) je neuvěřitelně otravný.

Jasný, v každý partě adoslescentů se vždycky našla podobná otravná osoba, která od rána do večera poučovala všechny ostatní a ty se těšili až jí srazíá auto, but sis, není ti už náhodou kolem 40?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já měl doteď za to, že právě kvůli tomuhle za ním tolik lidí chodilo - 15 let o to vím i já jako plešatej chlap, co u kadeřníka nebyl nikdy..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NICOLLETTE: Citlivost vůči obětem nebo blízkým? Protože oběti potřebují, aby se o tom mluvilo, aby věděly, že v tom nejsou sami. Jak vidíš, 10 + let nikdo moc neřekl, nikdo to nezastavil a teď je tu lavina. Za dopad na blízké může jen on.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ale vzhledem k citlivosti i vůči jiným ID, kterých se to týká, bych tuhle diskuzi taky opustila.

Mrzí mě to, E.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SAAYURI: já jen u K párkrát byla, zvláštní byl, to jo, ale obtěžující ne.
    Spíš mě štvaly jiny věci - asi dvakrát mi zrušil termín (na kterej se čekalo třeba tři měsíce) asi den předem bez teda nějaké zvláštní omluvy s tím, že mi ten termín jakože nahradí ještě před oteviračkou (což byla fakt brzká hodina). No a já jsem nějak zaspala, vím, že jsem byla na cestě, psala mu zprávy že pardon, a on mě tam nechal dojet jenom aby mi řekl, že nemá čas a že si za to můžu sama.
    A pak mi psal, že pro oba bude lepší, když si najdu jiného kadeřníka.

V tom měl teda pravdu :))
    FINSON
    FINSON --- ---
    Vůbec netuším, o čem / o kom je řeč, ale objevil jsem dnes zajímavé auditko.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Mazu to a omlouvam se vsem, ktere jsem tim mohla nejak zasahnout, pardon.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Bavíte se dobře?
    Stop pls 🙏🏻
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SITH: No co silny kafe, ale kolik jich tam je me uplne vydesilo..
    SITH
    SITH --- ---
    SAAYURI: no ty komentáře pod příspěvkem od jeho obětí jdou docela silný kafe
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    SAAYURI: Roky a zkušenosti jsou k ničemu, na tohle pomáhá jedině chemická kastrace :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SAAYURI: Tak v pořádku že ho to dohnalo, ten byl profláknutej už dávno.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    A proč se o něm nedočtu tady? [Odlov NYXprasat]
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SITH: Jakoze neni to nic novyho, ale prekvapilo me, ze i s rokama a zkusenostma s tim ocividne neprestal i v te lepsi spolecnosti a ted se mu to sesypalo... no, asi bozi mlyny tady pro dominika z nyxu...
    SITH
    SITH --- ---
    SAAYURI: nyxí dominik feri
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    INSEQUI: Podle zen, ktere to komentuji, tak ano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam