• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VERSONNENHEIT: hlavně se potom nehádej s maminami s kačárky, že ty máš stejný právo nastoupit jako ony a ať si popřípadě počkají na další tram.. jako fakt začínám tento teror babiček s psíčarkami pozorovat..
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Jestli je to pro kočku dobrý, tak ser na to jak s tím budeš vypadat.

Naopak si myslím že si tě budou lidi fotit a budou ti říkat jak je krásná. :-)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Už asi 30 minut si prohlížím na internetu kočárky na kočky, některý jsou fakt pěkný. Chtěla bych v tom vozit Kočku na procházky, protože moc daleko neujde a v přepravce je těžká... Akorát to už budu vypadat jak uplnej magor 😀 Minule jsem s tim viděla nějakou důchodkyni v tramvaji, měla v tom takovýho malýho olezlýho pejska....
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    Telegram: View @Slavyangrad
    https://t.me/Slavyangrad/161909?single
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Od neděle čtu tři knihy současně.. dvě do sebe naostro zapadají s ta třetí je jen dokreslení obrazu.. a víte co?? Ja už je mám všechny přečtené.. ted už budu jen víc studovat obrázky.. tohle se mi nepodařilo asi 25 let!!!
    Nechápu, kdy a jak se mi to podařilo, ale prožívám naprostou euforií!!
    OLIII
    OLIII --- ---
    Náš CEO: očekáváme, že s AI zvýšíme produktivitu o 25%
    Náš kancl: nechali jsme AI vytvořit digitální tamagoči a teď se o něj staráme. Jmenuje se Loopant.
    Vedlejší kancl: nechali AI vytvořit celej svět, kde se vyvíjí různý organismy, rodí se, mutujou a umíraj a občas se některej jedinec zblázní.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    chápu, že si někdo pořídí prémiovku na milion let, aby mohl mít v DI neomezenej počet lidí.
    chápu i to, že si někdo pořídí mulťáka, aby si mohl číst, co o něm píšou lidi, které má v DI.,
    ale jako tvl, platit ještě prémiovku mulťákovi, aby mohl mít DI i ten mulťák?

kde to skončí? promykami v poštovních schránkách? :-)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Potesilo, ze se to porad posouva kupredu:

https://www.youtube.com/live/xSla5vfGi3A?is=LIq8NA5AtAtEiRhO
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Aadam Jacobs, týpek z Chicaga, nahrával od roku 1984 koncerty. Má jich asi 10 000. Aktuálně se nahrávky čistěj, digitalizujou a nahrávaj k volnýmu poslechu. Zatim jich je online asi čtvrtina. "It boasts artists from Hüsker Dü, Camper Van Beethoven, and Fugazi to Neko Case, Depeche Mode, and John Cale. Jacobs also recorded pivotal early-career performances by Nirvana, Sonic Youth, the Cure, and the Replacements, and more."

Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine
    https://archive.org/details/aadamjacobs
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Tento nový člen naší rodiny. Je to miláček, který má všechny rád.

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Potěšilo, že jsem spala po dlouhé době 10 hodin až do půl jedenácté..
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Alza mi nabízí kočárek pro kočky a postinor :))

NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: To mi došlo minutu po tom, co jsem to napsala a odeslala.
    Nepřišlo mi to natolik důležitý abych to zpětně ujasnila.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Při podpisu měl český velvyslanec Pavel Bechný potíže s nepíšícím připraveným perem, prezident Petr Pavel mu proto nabídl pero vlastní. Po ceremoniálu nechala česká hlava státu své pero v krabičce na stole. Chile tak 15 let od přisvojení protokolárního pera tehdejším českým prezidentem Václavem Klausem dostalo pero nové.

fakt se to stalo? 😏😁
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Nemůže tě mít v DI, když ji vidíš. Max v normálním I.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DRACONIK: no abys nedopadl jako já s mojí knihovnou, do deseti let plná k prasknutí a knížky zase všude kolem.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MAR_TINA: doufam ze tu novou zpravu jsi si nechala zaplatit predem :-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NEI: nemám, ale nečetla jsem historii, posílal to kolega 😅
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam