• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    MAR_TINA: tak ono celkove ma bures spd, a motoristy za uzitecne idioty, kteri strhavaji pozornost, zatimco on je ten 'rozumnej dobrak' 🤮
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Můžu konečně po letech sníst malou mrkev bez alergický reakce, jupí! Možná zkusím kousek řapíkatého celeru...
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    byly doby, kdy slušnej nácek měl holou hlavu, nosil bombra a specifický boty. Dneska se maskujou do obleku a to od nich není hezký.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SITH: A některejm už bylo i 15
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SITH: my nesmíme ani naznačit...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A zaměřila bych se na vychytralou svini Macinku, Turek je kouřová clona.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    On tu někdo pochybuje o tom že Landa s Mataskem jsou náckové? Turek je největší blbec v dějinách této země, dokonce je to takovej blbec, že si z něj ostatní blbci dělaj prdel jak moc je blbej.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MELDA: no, byli. A věta zní jakože pořád jsou, co.
    MELDA
    MELDA --- ---
    MAR_TINA: Ano.. ta ironie v tom je, ale zaroven i priznani toho, ze matasek s Landou byli odjakziva nackove. :-) No nic..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MELDA: já to asi chci chápat jako ironii, že Turek je tak marnej, že je i špatnej nácek.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MELDA: Takze to nechapes jen jako vtipnou ironii..jako kdyz neco toci treba Liska a motoristi si myslej ze je to vazne a on to pritom mysli jako prdel?
    MELDA
    MELDA --- ---
    KOUDY: Landa je nacek telem i dusi furt. U Mataska to vypadalo, ze ho to opustilo, ale po tomhle tweetu (mozna si nekdo v hospode pujcil telefon) se o tom da uspesne pochybovat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jsou naglove? Ja myslel ze byli pred petatriceti lety, ale uz davno nejsou :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIR_PROMOE: Jako tohle priznani by se melo tesat do kamene, protoze ja to tvrdim furt, ze Landa a Matasek jsou naglove :-)
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    1MALALISTICKA: V Chrudimi, kde je výsadkový pluk? Tos ale mohla čekat :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    1MALALISTICKA: Takhle slonika neprodáš :D
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Az vás někdo bude lákat na víkendový plavecky kemp v Chrudimi, ze je to pohoda a užije si to tam i úplný začátečník, tak vězte, ze se vám snaží prodat sloníka. Nechal jsem se napálit a kdyz jsem viděla vstupní halu postupně se plnicí obry trénujícími na iron man, v horším případě na jakýkoli triatlon, tak se mi chtělo brečet. Ted se mi chce taky brecet z bolesti ramen, ale ja dneska uplavala i motýlka! Tortura veliká, ale progres až neuvěřitelný. Ta euforie z důstojného přežití dalece převyšuje fyzickou bolest. Takže, ehm, kdybyste někdo chtěl jet na plavecký kemp příští rok, ehm, tak je to super a rada se přidám:) a nebojte, je to velká paráda:)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KOOTCHA: burschlicke?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SEKELLE: Co jsem slyšela já, tak už dávno nepočítá s tím, že by to někdy dokončil. Po těch letech bych tomu věřila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam