• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    KOUDY: je to unos tematu. pokud se proda vic plysovejch velryb, tak to v prve rade zvysi zisky IKEA. nezpochybnuju, ze mene plastu v mori je skvela myslenka. jen zkratka jakkoli nesouvisi s aktualni kauzou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Lol, prý neustálé sledování komerčního obsahu. Tak to jsem tedy oficiálně pobavena.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TLOUDEV: Chápu, že to vidíš jinak a jsi pohoršen. Zkus pochopit, že já ne a že mě prostě nepřesvědčíš o opaku. Let's agree to disagree :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TLOUDEV: takze to, ze je ikeacka velryba naplnena polyesterem sebranym v pobreznich vodach takze diky Timmymu si ji treba koupi vic lidi a tim padem bude ve vode mene plastu a zachrani se zivot mnoha rybickam ti prijde jako nahovno napad?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    NELLAS: hele ta parafraze na 'zachrante Willyho' mi nejak nefunguje, fakt tam vidim primy odkaz na aktualni medialni kauzu (ostatne s timto 'genialnim marketingem' to sem Koudy postnul, a tedy se jasne jedna prave o aktualni zachranu velryby. No a pokud teda 'zachranuju', tak bych cekal, ze se na tom ta firma nejak podili, kdyz uz si to bere do huby. A to se nedeje. To, ze to tam nevidis/nevidite (pocitam, ze je vas tu takovych vice), je spise zpusobeno vasi otupelosti z neustaleho sledovani komercniho obsahu, nez mou precitlivelosti. Opravdu nemuzu akceptovat, ze se nekdo snazi obohatit na pribehu velryby, ktera se nemuze branit pravni cestou ci jakkoli jinak, a se kterou nema vubec nic spolecnyho. je to ciste jen postouchnuti k uvaze, s timto sdelenim nalozte jak chcete.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TLOUDEV: Vůbec. Pořád v tom ten tvůj pohled nevidím, žádné náznaky výtěžků na podporu nemůžu najít ani lupou ;)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    NELLAS: hadat se nebudu. kazdy v tom vidime neco jineho. ale kdyz uz o tom ted vis, tak uz je Schroedingerova velryba najednou nasvicena jinak, ze?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TLOUDEV: tak to pak chapu ze ti mnoho veci unika. V poradku :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    KOUDY: moje jedina socialni 'sit' je nyx, nemam zajem travit drahocenny cas sledovanim reklamniho bullshitu. Navic, jak zde vidno, pristizeneho v nedbalkach. Ale proti gustu...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Proste je to aktualni a udernej marketing..

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TLOUDEV: Neřekla bych etický, řekla bych, že se příliš snažíš číst mezi řádky.
    Zachraňte Timmyho je parafráze na známou sérii filmů Zachraňte Willyho, řekla bych.
    A zachráníš ho z jejich regálů a dáš mu domov. Prostě příliš očekáváš.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    NELLAS: no, vis, kdyz nekdo prodava plysaka se sloganem 'zachrante Timmyho', tak bych cekal... ale to je asi jen muj etickej problem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Chce to trochu vic sledovat socialni site ikea nebo treba alzy ci rohliku a dalsich firem no..aby to clovek pochopil a ocenil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TLOUDEV: Vidíš, nic takového mě nenapadlo, já to od začátku vidím jako propagaci plyšáka spojenou s aktuálním tématem, ale nic o nákladech nebo přispění na náklady v té reklamě nikde nevidím. Asi nemyslím dost za roh.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TLOUDEV:
    ALONSY: každopádně je to post na FB, spíš než mkt na hraně se nad tím někdo pořádně nezamyslel, bych si tipla, když mám teď o něco větší vhled do toho, jak to taky mnohde funguje
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TLOUDEV: opak mě teda ani nenapadl, ale jo, je to trochu takový... Na hraně
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: tak jsem si to trochu prolustroval. ta kolekce IKEA ma ekologicky aspekt, napln plysaka je z polyesteru sebranych v pobreznich vodach, nicmene se zachranou Timmyho nema IKEA nic spolecnyho. Tedy se jedna o cizopasnou kampan, kdy doufaji ve zvyseni prodeje ciste proto, ze spousta lidi si rekne 'zachranim Timmyho' (nebo lepe 'pomuzu pokryt naklady na zachranu T., jelkoz zachrana uz je za nama, zejo). A vono prdlacka, na tohle nejde ani vindra. Nelibi. Nepotesilo.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Potěšilo mě že lidé co mají možnosti, umí je využít i pro dobré věci. Zachránili velrybáka, nebo mu alespoň dali šanci. Když se podívám na zprávy, tak tohle je asi ta nejlepší z toho mála dobrých zpráv.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    KOUDY: nikde tam nevidim, kolik Kc z te ceny poslou na zachranu. pokud z toho neco jde, respekt, pokud ne, tak je to naopak peknej hnuj. dodej info, mas-li.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Zvladla jsem odjet na mejdan a zvladla jsem z nej odjet dalsi den pryc. Asi po mesici je mi zas dobre na dusi. Bylo to sice kratky, ale uplne nejlepsi. Slunicko, vsichni usmevavi a rozjety takovym tim dobrym zpusobem. Jsem rada, ze jsem to nakonec neodpiskala, protoze do posledniho dne jsem si nebyla jista, jestli vubec pojedu. Kdybych nebyla tak stara, tak bych tam zustala dyl, ale jsem stara a nesmim na to zapominat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam