• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: Blokuju je poté, co ten hovor přijmu a zjistím, co jsou zač.
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    Potesilo mne hlavne, kdo to nasel, a to je clovek, se kterym jsem v polovine devadesatych let chodil do geologickeho krouzku do DDM na Smichove a od te doby se s nim uz bohuzel nevidel. Z krouzku byl z nas zdaleka nejlepsi a o paleontologii mel nejvetsi zajem; stejne ale, kdo by rekl, ze jednou se bude po nem jmenovat fosilie.

Unikátní nález. Při ražbě metra D objevili fosilii neznámého členovce z prvohor – Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/unikatni-nalez-pri-razbe-metra-d-objevili-fosilii-neznameho-clenovce-z-prvohor/r~aaa29e4a84a47f0d23686ea8b26e57b4/
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FINSON: ja tim myslel zablokovat u sebe v telefonu, ja je taky nikde nehlasim.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Prší!!!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    HAR4NT: Ale pobavilo, takže ontopic
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    STINKY: imho Borgiove byli z Benatek, kdezto Miki a Leo z Florencie (stejne jako rod Medici, nepomotalo se to nekde?)..

to teda semsi musel overit, nesypu z rukavu takovy detaily, ale nechtelo se mi verit, ze by delali pro takovy curaky, to by ta renesance byla mnohem vic do zlata a kozesin a zlatejch napisu BORGIA

a Italii urcite nevladli, ta vznikla az tak 350 let pozdejc
    STINKY
    STINKY --- ---
    V Itálii během třiceti let vlády Borgiů byly války, teror, vraždy, krveprolití. Ale dali světu Michelangela, Leonarda da Vinciho a renesanci. Ve Švýcarsku se k sobě chovali jako bratři. Měli pět set let demokracie a míru, a co vymysleli? Kukačkové hodiny.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Tady jsou obcas neuveritelne otresny veci

Gramohit 1963 - 1968
    https://youtu.be/aOu2Jf3I6Bc?si=Gjad89WPzEHX5D0T
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze to dnes dopadlo dobre a me spadl obrovskej kamen ze srdce....uff. Tak a ted se jdu oslavne zhulit na slunicko:-D
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Mi telefon tak nějak umlčuje neznáme čísla, vlastně skoro každé číslo je neznáme
    FINSON
    FINSON --- ---
    HAR4NT: Ach tak. No děkuji za snahu 😁
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mám aplikaci WhoCallsMe a hodně to snižuje počet komerčních a spamových hovorů.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FINSON: slo mi spis o snizeni poctu hovoru z neznamych cisel, ktere neni mozne rovnou odmitnout a zablokovat. na uplnou eliminaci daneho jevu ofc recept nemam:/
    FINSON
    FINSON --- ---
    HAR4NT: A na to druhý číslo se ti scammeři nedovolají z jakýho důvodu?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FINSON: mno tak ale na (pracovni nebo funkcionarsky:)) nezvedani neznamych cisel muzes mit druhy cislo a zapinat ho jen na tehdy, kdy si nemuzes dovolit neznama cisla nezvedat:-)
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    Nakonec jdu dneska na Erica Claptona. To jsem tedy nečekal, radost převeliká.
    TAP
    TAP --- ---
    Ty čísla jsou spoofovaný, pokazdy se generujou nový, volají mi třeba 3 vteřiny po sobě a mají změněnou jednu číslici někde uprostřed. Nedá se na ně ani dovolat zpátky. Taky nemůžu ignorovat cizí čísla, tak to holt řeším tak, že všechny neznámý nechám vyzvonit a volám zpět s tím, že jsem to nestihl vzít.
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: Předchozí várku 6 různých čísel ze stejného callcentra jsem nahlásil a zablokoval, tahle byla nová. Nezvedat neznámá čísla si bohužel nemůžu dovolit.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FINSON: neni jednodussi kazdej takovej hovor rovnou bloknout? Ja to pokladam zhruba pri jejich tretim slove a rovnou blokuju - a to v tech ridkejch pripadech kdy to vubec vezmu. Cizi cisla beru jen kdyz nejakej takovej hovor cekam a to je tak jednou za mesic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam