• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MEI: Pritom na nasich drahach by bohate stacilo datum. Proste to pojede nekdy dneska.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MEI: FYI ve Švajcu na nádražích má sekundovka na šedesátce/nule delší prodlevu, aby dala čas vlakům neodjíždět o sekundu dvě později. A pak přeskočí rovnou na 02 nebo 03.
    MEI
    MEI --- ---
    Ze CD mají na hodinách vteřinovou ručičku. Pobavilo.

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ALONSY: celá věc je aktuálně v řešení PČR.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ERRTU: Nepřekvapilo by mě to.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AXTHEB: takže ještě nechal otevřený okno a zapnutou klimosku a na hajzlech pustil vodu ať to teče přes noc...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ERRTU: To demonstrativně nešetří elektřinou.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    EZOUN: pitomec neumí ani zhasnout když odchází z kanclu
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Turek od okurek se nefláká a střádá plány jak zakroutit ekofašistům krkama

B3TL
    B3TL --- ---
    Start v tuhle sobotu na Císařské louce v 11:00
    B3TL
    B3TL --- ---
    Pořádá kámoš, už se moc teším.
    3rd Chopper and Cruiser bicycle meeting in Prague 10. 5. 2025 | LUCKY SPARKS, GANGNAILS
    https://youtu.be/2-dVXYb5E0Q
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NICOLLETTE: plánuješ nějaké to řešení dál? Nebo se to řeší, jak jsi vlastně psala, že ospod a spol? Je to strašný, furt na vás myslím.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Jak se to vyvíjí. Synek spí doma. Já jsem si dovolila jít na pivo, ještě mám pásku z nemocnice, policii na telefonu každej den, ale ty vole... Mam pocit ze po tonhle naprosto šíleném tejdnu se mohu poprvé trochu nadechnout.
    Všichni strážní stali u mého synka. Takové štěstí v neštěstí. Nemám slov.
    Děkuji děkuji děkuji
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Huge sand painting marks 100th birthday of famed natural historian David Attenborough
    https://youtube.com/shorts/HuhMOeczwwc?is=-C9YRimz1i6SqNHw
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Již brzy!

Daggerheart on Alchemy - Preorder Today!
    https://youtu.be/7-TyYTCFppw?si=-wLJWHQYRMb1l4rn
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Že se mi podařilo po práci dojít do bauhausu, koupit a vyměnit napouštěcí ventil u WC, který už 14 dní celkem dost kapal.
    Vypouštěcí mechanismus radši jindy, nechtěla jsem riskovat, že to nějak podělám a budu přes víkend bez funkčního hajzlu :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Potesil me posun doby i muj osobni.
    Priznat si, ze udalosti v poslednich mesicich me vycerpaly, rict si o par dni volna, setkat se s pochopenim v praci i u lekare, NIC sama sobe nevycitat, dokazat vypnout mod “to dam” a prospat dva dny, to je k nezaplaceni.
    JON
    JON --- ---
    ERRTU: jako Flaska -> chlast me taky pubertalne pobavil, nicmene to trochu zavani historkou, od znameho:
    Regionalniho dopravce koupila zahranicni firma. U prilezitosti prevzeti nechali do kanclu nanest chlebicky a chlast, reditel nove matky tam po obede drzel kratkej proslov, zatleskali si. On pak nenapadne zmizel, a asi za pul hodiny prisli nejaky nohsledi s alkoholtesterama et voila - obmena stareho managementu probehla temer bezbolestne. Kouzlo!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    policejni dustojnik rudolf flaska skoncil... kuli chlastu, nadychal v praci.
    takovej nomen-omen jsem dlouho nevidel.

Kariérní poprava? Policii opustil legendární šéf mordparty, bez výsluhy. Udělal jednu chybu – Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/regiony/karlovarsky/karierni-poprava-policii-opustilo-legendarni-jmeno-bez-vysluhy-udelal-jednu-chybu/r~aaa29fb81708c5e85848d7841c713389/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    moje máma a náš soused a vítr, který k nám nosí semínka :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam