• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    Nikdy bych netusila, ze me zaujme ropa, ale navsteva tohoto muzea v Hodonine me maximalne nadchla! https://muzeumropy.cz/muzeum-ropy/
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUCZKER: OnlyOwls?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Koupil jsem první oblek mladšímu synkovi. Paní prodavačka si zkoušení oddřela, ale obchod byl prázdný a celkem ji to bavilo. Pocity hořkosladcekýčovitěpitomé, když ho člověk vidí najednou v civilizovaném oděvu. Tento druh zážitku byl pro mě tím uzavřen, žádný další první oblek už kupovat nebudu.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VERSONNENHEIT: A vydělala by sis nejspíše několikrát víc :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Po posledních asi šestnácti pohřbech dnešní křtiny. Radost veliká a cicavec je ohromný Božan! Velmi příjemná neděle ❤️
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    otáčela jsem se po nablýskaný 911, a v protisměru zrovna jel úplně luxusní, kompletně zrenovovanej žigulík ♡
    neviděla jsem ho léta. a vyměnila bych ho za to porsche na fleku.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Prodavac za Albertem vyhazoval odepsane kytky a mel jich treba 20-30, tak na me houknul, jestli nejake nechci. Vzala jsem tri balicky, prebrala, očistila a meme obe s dcerou kazda krasnou kytici ve vaze :)

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Prastaré íránské písmo rozluštil jediný vědec — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/veda/prastare-iranske-pismo-rozlustil-jediny-vedec-373062
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Dodělala jsem opravu toho wc a to mi původně vůbec nedošlo, že budu muset tu nádržku na vodu celou odšroubovat. Funguje to, splachuje to, napouští to a nikde kde nemá, tak voda neprotéká. Jsem se minula povoláním, fakt že jo :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    cirkus Eden
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Peter Karl Jonason - Hyde Park Civilizace | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/10441294653-hyde-park-civilizace/226411058090509/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Dnešní kýč

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KARLOSK: jo! dokonalá akce
    mají můj klobouček
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    HEJSEK23: absolutně epický vymrdali s těma dementama 🤣🤣🤣
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    fcb thread "popište svoji práci, aby to znělo nelegálně".

vede "prodávám mrtvoly" a "hrabu se v cizích autech a zhasínám jim kontrolky" :-)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dneska je jeden ze dvou typů mých oblíbených dnů. zvládla jsem si upravit vlasy a nehty, zatimco se mi pralo prádlo. odnesla jsem oblečení do charitativního sekáče & našla tam boží mikinu made in Helsinki. pak jsem jela do Uměleckoprůmyslovýho muzea na novou výstavu váz a koupila si katalog, samozřejmě.
    no a teď si dám skleničku ve vinárně, a ani to luxování, co přijde potom, mě nerozhodí.
    nejvíc z toho všeho mě teda potěšily ty kubistický urny, ale pšt ♡
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Kaputin 👍
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Potesil opravdu vyborny flat white. Za 80,-. Ve Svitavach.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam