• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    FAITH
    FAITH --- ---
    LUCIASHECK: A pritom je to jednoznacne chouda (ironicky od vtedy, co sme s kolegami robili pre holandanov)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LUCIASHECK: Já občas Džihlava, ale zatím se to proto mě neobrátilo. Koukám, že s tím radši přestanu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Občas seru lidi tím, že ironicky používám slova džahody a džabka. Dnes mě dostihla karma za všechny, které jsem tím kdy vysírala, potkala jsem se s člověkem, který NEironicky používá sýr džouda!
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ADAMIRA: cestovka pro relikvie, za příplatek možno i první třídou v relikviáři Sv. Maura
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RAGNAROK: něco takovýho měl jako byznys Okamura ne? :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ADAMIRA:
    Ja bych s ni cestoval a zasilal s ni cumkarty.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RAGNAROK: Já bych jim vrátil lebku jinou - lebka jako lebka :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ADAMIRA:
    Treba tu lebku nekdo vysvobodil z vecneho zalare cernoprdelnicke magie.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: on se sam prihlasil potom co ho identifikovali, ne po vyzve... to mi prijde pomerne zasadni rozdil
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HEJSEK23: A co je na tom vtipnyho? Je to bezny ze se agresori takhle vyzivaji. Ten typek co zautocil na spartanskeho brankare se po vyzve sam prihlasil a ma dozivotni zakaz vstupu na stadion.

Doživotí za útok na Surovčíka. Agresor se sám přihlásil, Slavia neměla slitování - Deník.cz
    https://www.denik.cz/fotbal-prvni-liga/derby-slavia-sparta-napadeni-jakub-surovcik-trest-dozivotni-zakaz.html
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HEJSEK23: vedení Slavie tu výzvu vyhodnotila jako rozumnou a připojila se 😁😁
    Připojujeme se k výzvě Policie ČR, která žádá fanoušky, kteří se nechali strhnout davem a domnívali se, že zápas již skončil, přičemž se na hřišti nedopustili žádného protiprávního jednání a na výzvu pořadatele se vrátili na svá místa, aby se přihlásili na lince 158. Policie ČR i klub budou k těmto okolnostem přihlížet," zní také v klubovém prohlášení.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LOL :D

Vraťte to, může vás stihnout kletba, vyzval arcibiskup Přibyl zloděje lebky svaté Zdislavy - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-vratte-lebku-sv-zdislavy-vyzyva-zlodeje-arcibiskup-nuzik-40577864#
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Rano sice byly jen 4 stupne nad nulou, ale koupaci sezona je zahajena! :)

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Že som bol apparently jeden z prvých 100 ľudí na svete, ktorí si pustili nový album Metricu :))

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze brzy zacne jahodova sezona a zas budu denne jist do rijna jahody.:-p

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: . .a ze se platej prescasy a rika dekuju...
    SUCZKER: aaaaw:-3
    KOVOVAMINCE: ...a ze o tom nic nevim...?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRACONIK: "To je dost žes nás taky jednou vyvez! Žes udělal něco pro rodinu!"

Tvl ale neni to Suchánek?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Potěšil mě obnovenej narozeninovej vandr a na něm tenhle skvělej výjev.

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Mixtape!
    Tak prima coming-of-age hra plná nostalgie, skvělý hudby, krásně animovaná. Skvělá jednohubka, ale chci ji dát tak ještě třikrát. Nejmíň. Feelingem mi to dost připomínalo Linklaterovo Dazed & Confused. Už dlouho jsem neměl z hraní tak vyloženou radost. (Byť je to spíš animovanej příběh propojenej sem tam hraním)

MIXTAPE | Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=aQoEd5rnxiQ
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    NELLAS: Z 80 % :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam