• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SALAMAN: to se dávno ví :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Synek přijat na první zvolený gympl :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Rozčeří jsem Littelovy Laskavé bohyně a někde okolo čtvrtiny se tam začne objevovat vedlejší postava esesáka jménem Turek, který svým buranstvím a zmrdstvím jako by z oka vypadl jednomu aktuálnímu nositeli tohoto jména :’)
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    HEJSEK23: Každá věc, kterou všichni z nás udělali v tomhle měla smysl .) od sdílení, přes identifikaci až přesně po recenze.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kdyby si nekdo chtel vsadil na volbu prezidenta, tak je moznost sazet i na Leoše nebo Vémolu :)) Pobavil i kurz 68 u Jardy Jágra :)

CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Ze to ta nase holcicka zvladla a dostala se na vybrany gympl :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Mladší umístěn na střední školu, co se mu při dni otevřených dveří líbila. Sice obor č. 2, ale to nevadí. Veliké uff...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Prisla mi nova vyplata. A teda furt nejsem milionar,ale po odchodu pravidelnejch plateb mi zbyva i neco na utratu. Malem mi ukapla slzicka.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    OVERWATCH: takže možná i ta moje recenze měla smysl? 😍 mám radost
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Tak prostřední se dostal na gympl kam chtěl. Tak to bychom měli 2 odbyté, ještě za dva roky to nejmenší smrádě.
    A dcera našla mobil, který včera odpoledne ztratila a já strávil celý večer obvoláváním dpp, ztrát a nálezů, triangulací (mobilu s vyplými daty, samozřejmě). Byl celou dobu ve škole ve skříňce. Mám radost, ale stejně ji asi budu muset uškrtit :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Neonacista jmenem Pindus zautocil pred par dny na navstevniky Eternie v Praze na Smichove. Nejen ze byl zahnan a identifikovan, ale lide to nenechali jentak a postezovali si jeho zamestnavateli, majiteli sushi baru. No... a ten ho vyrazil. Pindus ted muze premyslet, kde se stala ta chyba. ;o)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Taky Brno, mají tam takovou raritu, čtyřnohého psa.

Na Brněnsku honili zloděje policisté, myslivci i čtyřnohý pes
    https://brnenska.drbna.cz/z-kraje/brnensko/24400-na-brnensku-honili-zlodeje-policiste-myslivci-i-ctyrnohy-pes.html
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SEJDA: mne to už hrozilo taky, ale ráno se přihlásilo dítě, asi už vidělo mojí zoufalost a od někud tu krabici doneslo... Ještě hledám jeden notýsek, který byl zaručeně naposledy viděn v synově batohu..
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOPRETKA: ja jsem vcera gauc i rozebral, abych zjistil, ze ten hledany obrazek lezi na parapete nad gaucem.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Našla jsem ten balík, který jsem měla poslat asi před měsícem. Dobu ležel přípravný na gauči a teď jsem ho přes týden nemohla najít!
    A taky jsem včera našla na ulici 5 euro..
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Dcera se dostala na stredni skolu, dokonce na tu co mela na prvnim miste huraaaa.....
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    SIR_PROMOE: gutalax ma parádní show :-)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    RAGNAROK: myslim ze rano diky tomu bude kolona od blanky az k tumovce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam