• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jakoze vy neco muzete delat me ale kdyz to udelam ja vam tak zas brecite po pulce nyxu. Lol!..fuck around…find out :*
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jezismarja prestante uz konecne porad fnukat. Zacal s tim halfprd a dalsi. Ja se jen ucim od nejlepsich :). Do klubu epoxidovy kostky stejne nacek karlosk chodit nepotrebuje. Jdete radsi ven. Je tam hezky :)

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ACKO: Kolektivní vina!!!!
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    OCTOPUSS: A on má nějakou úroveň?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KARLOSK: LOL
    ACKO
    ACKO --- ---
    Takže trest padá i na vaše kočky? Tomu říkám dotahovat věci do konečného řešení :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    OCTOPUSS: ja nemám, ale zase ja do toho auditka nechodím, takže možno preto
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    OCTOPUSS: Bwahaha, HWLLFFRDD už má taky ban. Well played Koudy, well played 😅 Pickardovi došly všechny ruce.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KARLOSK: Nepsal onehdá někde, že přesně tohle je pod jeho úroveň? :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Pobavilo mě jak se někdo umí ohánět převelikou dospělostí a pak tě jen z trucu vyhodí z auditka, kde si lidi sdílejí fotky svých domácích mazlíčků...
    Velice dospělé, lulínku, velice dospělé...

ENDER
    ENDER --- ---
    Pobavilo me vyuctovani plynu rodicu, spotreba za minuly rok 5MWh, celkova cena asi 14k... Na rodinej dum to neni spatny.. Novy kamna maj neco do sebe (rok předtím to bylo 17MWh).
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    RANDOM_NIGHT: Tohle je fakt dobry, protoze samozrejme existuje i motak pochop, nevedel jsem ze motaku je vic:) A navic, anglicky je to harrier, coz je/bylo hodne zajimavy letadlo, ktery dokaze stat na miste a obecne dobre manevrovat. Dobre si vybrali vzor :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Včera jsem tu viděla dravce, kterého se mi nepovedlo určit, a dneska jsem měla možnost si ho prohlédnout líp – a on je to moták pilich! Ach!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    právě jsem zjistila, že mě otec výjmečně netrollil a že se Svinibrod skutečně řekne Schweinfurt. :)
    No, zas umřu o něco méně blbá. :)
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    technicka na motorku za 15 min a jeste sem v moto kalhotech nasel brko :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    A ako Žid v koncentráku sa necítiš? Ešte aj to by mohla byť vhodná analógia, dávam do placu ako námet na rozmýšľanie.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Typíčo tak on sa vidí ako znásilňovaná holka
    Ja neviem tvl to už musí byť nejaká recesia
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Serte na něj na nulu. Ten má místo mozku z epoxidu kostku...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PREKOTKA: Vsak ja za tim taky cejtim ty slzicky, ale jako obet do sebe prece nenecham jen tak kopat ne? Holce kterou nekdo znasilnuje taky nereknes ze se nema branit a ma si to nechat libit :)..Az je to prestane bavit a zacnou si zit svuj zivot, tak tu bude klid..:)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOUDY: ale tohle není vtipná legrace :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam