• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dostala jsem Ferrari ♡

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CLAVEN: Dospělý radosti a potěšení holt už bejvaj takový. Taková nová houbička na nádobí!

VERSONNENHEIT: Tak se pak poděl o štěstí :⁠-⁠)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Lidi docela často nosí jako pozornost sladké – různé čokolády, pralinky, bonboniéry, zákusky a podobné dobroty. Asi touží po tom, abychom byli všichni obézní a s cukrovkou. O to víc potěší, když občas někdo donese normální jídlo. Dneska byl u nás na operaci ŘEZNÍK a donesl nám několik kilo párků. Přestože párky skoro nejím, nějaké jsem si vzala domů a s cvrčovickým chlebem a dijonskou hořčicí jsou naprosto luxusní. Dokonce je žere i moje mlsná kočka, což už je co říct, takže to beru jako známku nejvyšší jakosti. :) Až ten člověk dorazí na druhé oko, musím zjistit, kde má prodejnu. Čistě jen pro případ, že bych někdy znovu zatoužila po párcích.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo ma, že jeden z mojich veľkých klientov konečne rozbehol fakturácie na svojom vendor portáli, takže miesto 30 minút v excelových tabuľkách a exportoch každý mesiac teraz na 4 kliknutia vytvorím faktúru, označím fakturované joby a rovno ju odošlem klientovmu účtovnému oddeleniu.

Ja viem. Strašná nuda. Ale potešilo.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Že mne Meg a nové schopnosti řídit auto naučily jezdit na pauzy domů;D

KLATIC
    KLATIC --- ---
    DOUPLE: je tam i toaletni nadoba hned u postele...luxus
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    MAR_TINA: Sem se ho ptal kam jde ..tak rikal "Hledat vodu" :- D Ja uz sem naštěstí na dilne a jdu sem hodit prdeláče:-)Jeste to tu mam jen pro sebe...moc lidi o tomhle miste nevi.:-p Sorry za tu malou provokaci ale vzpomenu si v te studene vode tedy i na tebe :-)

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    EADENN
    EADENN --- ---
    Konečně jsem viděl Substanci. Je to super. Je tam víc rovin než by se zdálo. Doporučuji například stárnoucím matkám dospívajících dcer. Nebo chlápkům s nesmyslným sebevědomím. Nebo všem kdo se chtějí smát a zároveň zvracet.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Ne, je to "dva dny po funuse a stejně si přijdu ubliknou" club, Droopi..
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Je tohle auditko co vas potesilo nebo beverly nyx ? 🤦
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARIOO: a já šla do práce jen v tričku pražská kavárna. A celou dobu toužím po tom, jet k vodě, ne na stavby, ne do kanclu.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    DOUPLE: to je náhodou docela dobrá cena. Momentálně. Bohužel :/
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Tak dnes sem po delsi dobe na větší stavbě a je tu uz od rana prdel.Tipek tu chodi vybaven kruhem, šnorchlem a ploutvema😃

DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Obcas prazsky ceny i branim, ale tohle je uz humor

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Přetlačovaná o jahody😃

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam