• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    VERSONNENHEIT: U nás je to spíše dieta, tak máme stravenky
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    LADY_MYSKA: Tu naštěstí nemám, jídlo si nosím z domova a příspěvky na obědy dostávám od zaměstnavatele normálně k platu.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    VERSONNENHEIT: tak a funguje takhle i stavenkova karta
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Já ani nevyndávám platební kartu z peněženky, mám tam jen jednu a tak stačí přiložit k terminálu celou peněženku :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MULTICAT: já poslední dobou platím všude kartičkou do zoo. Překvapivě ji berou jenom v zoo. Ale mají stejnou barvu - černou - s mojí platební. Plus tam je teda gorila, ale ta je taky černá, tak kdo by to měl furt rozlišovat.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Šla jsem si pro oběd. 2x selhala platba. Snažím se potřetí a paní za pultem říká: "Platíte lítačkou."
    Ano, to jsem dnes já. :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NOFNAK: NAVARA: No skončilo to tak, že si děcka obarvila pruh vlasů na růžovo... tak nevím, jestli bych obstál s dračákem.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    87HIGHFLYER: In his defence :]

Tohle jsem zažil sám. Jeden team nám kdysi poslal stížnost na pomalý SAP system (performance issue). Když už jsem opravdu nevěděl co to může být, zašel jsem za tím uživatelem a řekl mu ať mi to ukáže. Ten týpek začal zběsile klikat na refresh button v import queue a po pár sekundách mu systém ukázal na půl minuty přesýpací hodiny… myslel jsem že ho zabiju :]
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Zamrzla aplikace na zivym provozu, tohle je odpoved programatora. Klasika :D

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NAVARA: On, nebo ony?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NOFNAK: Když ho naučíš magicy nebo dračák, bude v bezpečí :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PIKKMA: Ale ten je tam pro ty děti, ne že jim ho budeš brát! :p
    N_I
    N_I --- ---
    je nás víc, v pohledu a cestě
    řešíme podobný věci

velice mě potěšil tel. rozhovor s jiřím frantou, jdeme podobnou cestou, nejsem sami. krása.

stay tuned
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Mladší syn si vymyslel přespávání kamarádek u nás doma. Nebudu zapírat, že jsem měl trochu obavy. Přecijen je jim 13, to je tak na hraně ne/vinnosti. Nechal jse mse ukecat, vyžádal si telefony na rodiče, bez problémů souhlasili.
    Děti jsme prakticky viděli, jen když se přišly najíst. Starší jim připravil sladké jednohubky, po kterých se zaprášilo, mé slané šneky také zhltli. Bylo slyšet jen smích a povídání. To dětské nadšení za tu trochu starostí stálo.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    V mé nové práci je pejsek a obří plyšový jednorožec, no co víc si přát 😄
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Že za rok touhle dobou bude člověk co měl stejného instruktora v armádě jako já v aeroklubu sedět v Dragonu a mířit na ISS. S Pelčákem nám to nevyšlo ale teďka Morava míří do vesmíru .

(No a nad jsem to zrovna nezakrikl)!
    JONY
    JONY --- ---
    _
    _
    ALESH
    ALESH --- ---
    U prijimacek jsem spatne pochopil zadani a prepisoval to ve zmatku na posledni chvilku. Takze si porad tak nejak myslim, ze to je nejaky omyl. Pokud ale ne, tak nejspis budu ve 43 letech poprve v zivote vysokoskolakem.

Vážená uchazečko, vážený uchazeči,
    gratulujeme Vám k úspěchu v přijímacím řízení! U přijímací zkoušky na bakalářský studijní program Studium humanitní vzdělanosti jste získal*a 14 bodů. Bodová hranice pro přijetí byla stanovena na 8 bodů.

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RANDOM_NIGHT: A byla výborná:)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Volal mi tatínek holčičky ze školky, že prý se naše dcery domluvily, že ta jeho bude před domem prodávat limonádu a ta naše se staví si ji koupit, a že limonáda už je hotová. :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    “A vyčistil sis to aspoň?”
    “Ne.”
    “Tak na, tady mas betadinu a vyčisti si to, ta nepálí. “
    “Fuj, to nechci, to sem nikdy nepil. “
    Je to magor, ale stejně ho miluju :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam