• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MARIOO: tyjo.. udělej prosím odlitek a rozšiřuj.. bych pár koupila..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LISKAAUDREY: To je teda poměrně zvláštní výběr
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    TRISSIE: Pěna dní!
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: legendy a latečka. seděl bych v kavárně a cpal se sušenkama a čstl si. uvnitř knihy :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRISSIE:
    SALVATOR: mumini aj pre mňa, okrem Kométy teda, konca sveta mám dosť IRL.
    Asi Čarodejný klobúk.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Terry Pratchett, kniha libovolna. Bajecne bych se pobavila a pohladila si zavazadlo!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Těch 227m je takový divně specifický, nekulatý číslo. Každopádně váhám mezi Medvídkem Pú a libovolnejma Mumínkama.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Harry Potter a kámen mudrců. Naučila bych se pár kouzel a měla jistotu, že neumřu.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALAMAN: 🥰
    FINSON
    FINSON --- ---
    Id KARLOSK mě má v DI, ale i jenom podle reakcí na něj jsem neměl problém reverzně vydedukovat, co mu vadí, a s gustem ty reakce na něj opluskovat 😆
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: momentálně se kloním k účetnictví pro pokročilé, protože pak bych ten rok zaručeně prospala :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Nález rodinného popelníčku po dědovi.

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    V práci se mi uhnízdily vlaštovky. Jedno ptáče vypadlo z hnízda, ale povedlo se mi pro něj vlézt a vrátit ho zpátky. Snad bude v pohodě, vypadalo, že neni polámaný.

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    LISKAAUDREY: tak jako jetá je na to dost :)
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    NICOLLETTE: Jsem se překoukla ve zprávách a myslela jsem že mluvíš o té pneumatice.

Pobavilo .))
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KUBIIK: je na nyxu ;)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: Jak tady půlka diskutujících mluví o té pneumatice... (taky jsem nad ní velmi dlouho dumala, než mi to došlo) :)
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Vlak sice vyjel se čtyřicetiminutovým zpožděním, ale máme nádhernou průvodčí, na podholený hlavě dlouhý tmavě tyrkysový dredy a velký kovový kulatý brejle. Ach!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ERRTU: prdy vrdy.. ta se snaží už týden nastoupit... Zatím se posunula od hotelu Otakar.. nebojte, její pomalý postup sleduju každý den.. třeba zítra už konečně nastoupí!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam