• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Zapomněla jsem dodat že sem pravděpodobně vlítlul na základě toho, že mě slyšel mluvit do telefonu.
    Akorát jsem šla na pět minut mimo byt a pak ho tu objevila. ^^
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NEI: Jako hned jak jsem si přečetl tvůj příspěvek, šel jsem se podívat jestli od zimy nezbylo nějaký zobání pro ptáčky, tak jsem šel nejen holubům nasypat. :)
    NEI
    NEI --- ---
    KARLOSK: Příště ho najdu sedět v mý posteli a bude u toho koukat na Netflix! :-D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NEI: příště už jistě bude sedět na ruce a vrkat :)
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Dneska se Marcel úplně zbláznil a čekal na mě V mém pokoji.
    Naštěstí mu šlo poměrně snadno vysvětlit že musí zpátky do kuchyně a vyletět tím stejným otevřeným oknem.
    Škoda jen že jsem to nestihla vyfotit! :-))

Asi mám vlastního holuba.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RANDOM_NIGHT: A mezi nimi jsou i neošlapaný černý kožený kotníkový All Star za celých třicet korun!
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Roztocký blešák. Při odchodu jsem měla víc peněz, míň věcí a většina z nich byla jiná, než s čím jsem přišla.
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    Moje fotka na reklamě WOOX :) jsem jim je tenkrát chválila a ptali se, zda můžou fotku použít a já s tím neměla problém.. už jsou to ale snad dva roky minimálně, tak mě teď překvapilo:)

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Cute

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Arnold nenávidí vyčesávání. Normálně jsem mu musel jako člověku vysvětlit postup, že ho to nebude bolet a bude se nakonec cítit líp. 🐱
    Nakonec jsem z něj dostal chlupů na další kočku.
    Ve finále si říkám, že ta komunikace a vyřešení problému proběhla lépe než s kdejakým člověkem 😆👍
    KURE
    KURE --- ---
    ATUARFIK: Dekuji 😁😁😁
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: oprava, schovala se ke stříšce.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Potěšila mě španělská kapela Ankor.
    Ta frontwomanka má v sobě neuvěřitelnou energii.
    Fakt jsem se divil, jak to show i se zpěvem dává.
    Paráda.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KURE: V tom případě tě jistě potěší, že maturitní ústní zkouška z angličtiny na této škole je patnáctiminutový rozhovor studenta s učitelem, takže celý duben padají na chodbách hlášky typu "have you done orals with all your students yet" a na zavřených dveřích učeben visí cedule "Do not enter! Orals in progress".
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KARLOSK: to ja jsem nezjistovala, ja jsem vedela, ze co chci a dopravu jsem neresila
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    LADY_MYSKA: Já právě odmítám zahraniční shopy, které pak předávají české poště. Trvám vždy na PPL nebo jiné spedici.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KARLOSK: ja se na nic neptala, vcera odeslali, dnes psali, ze zasilka je v CR a ceska posta bude dorucovat pry 2-3 dny
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    LADY_MYSKA: Ptal jsem se na to, celou cestu až ke mě to bude doručovat DHL.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KARLOSK: no, jen pockej, pak ti prijde mail, ze zasilku prebira ceska posta ... sama jsem zvedava, kdy mi moje zasilka prijde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam