• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    KOPRETKA: plachtu nemáme... zatím 😁
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MLIKARNA: ja šla onehdy tam u nás na vesnicí a potkala plachtu, kde nabízel někdo k pronájmu taky tyhle hrady.. hned jsem si na tebe vzpomněla.. a pak mi došlo, že tohle asi tvoje plachta nebude..)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak předloni v zimě přesměrovali školní autobus přes úzkou odbočku 330 stupňů. po prvním týdnu vybavili všechny řidiče telefonním číslem do místního JZD, aby si mohli sami přivolat traktor, který je vytáhne z pole.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CERMI_FOX: ha, že by to měli centrální pro celý Středočeský kraj, aby byla zajištěna lepší koordinace přes hranice okresů? koneckonců co kdyby to šlo objet přes jinou jurisdikci, že!

taky už se tím bavím, co taky člověk může jiného.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    TRISSIE: hlásím, že Mělnický okres má také k těmto službám přístup - letos se jim v bezprostředním okolí povedl tento majstrštyk už 2x. Nemluvě o tom, že původní objízdná trasa pro kamiony vedla po uzounké rozbité silnici s křižovatkou (která je také z půlky rozkopaná), kde zatáčeli natřikrát než se vytočili. And to add insult to injury, ta uzavírka se udělala 1,5 měsíce před tím, než tam reálně někdo kopnul ;) A samozřejmě nikdo nic neví a nikdo s nikým nekomunikuje.

Koordinace je tu parádní, to nemohu říct - ale už jsem z fáze nasranosti přešel do fáze, že z toho mám akorát srandu :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    okres Praha-západ má speciálního koordinátora na maximalizaci dopadů silničních oprav na život občanů - jinak si nedovedu představit, že by se jim povedlo synchronizovaně zavřít základní trasu i její objížďku. (a není to poprvé, loni třeba zvládli zavřít všechny tři přístupové cesty do Svrkyně současně, i když se pracovalo vždycky jen na jedné z nich)
    NEI
    NEI --- ---
    Sem ráda že sme s ex kámoši od roku 2010 a že nám partnerskej vztah to přátelství nezničil.

NEI
    NEI --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vcera jsem myslel na jednu holku se kterou jsem hraval diablo... Je z kosic, nemame vubec zadny spolecny znamy atd..

Dneska mi ji facebook nabidne do pratel, wtf? Tohle uz je fakt desivy..
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SHUKI: už to proběhlo tady nebo vedle, ale dej si výlet s kzc.cz , tam si otevřeš okýnko všude a na záchodě uvidíš na koleje :)
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    Jeden z nejkrasnejsich pohledu na svet je ten z okna jedouciho vlaku. Myslela sem,ze uz to nikdy nezaziju, protoze sem fakt dlouho nejela vlakem,u kteryho by sly otevirat okynka. Omladla sem tak o dvacet let.
    Tohle byla krasna tecka za vikendem s kamoskou v Beskydech!

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Koupil jsem další skákací hrady 😁 koho by to před dvěma lety napadlo, že budu mít microbyznys v zábavním průmyslu 😁
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Že stačily dva centimetry potisku .)))
    FIDA
    FIDA --- ---
    Že jsem odhalila Péráka;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Hlaška kolegyne: Tohle pocasi je víc bipolarni, nez já.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    tento druh průpletu se povedl
    je to skoro až k smrti propletený a náročně krásný...

od rána opět 3x výtlem...jak prase, teda blecha...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: jestli se jedna o vlastnenou knihu, tak prvni cim bych zacal by bylo ze bych prejel warhammer 40k sekci v moji knihovne plamenomentem a popel pro jistotu nahazel do reky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam