• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    XARGH
    XARGH --- ---
    znamej na fb

- V pátek Klempíř.
    - V sobotu Macinka.
    - Přijede v neděli Babiš?
    Nikdy by mě nenapadlo že folklorní festival může mít tak gradující tempo. Co den, to větší čurák. 😂
    XARGH
    XARGH --- ---
    SALVATOR: hele, zastavil me nakej kluk pod 18 na ulici a ptal se me na to primou otazkou - knedlo-vepro, svickovou, kulajdu. donutil jsem ho delat si zapisky :D
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    IOM_NUKSO: Tak to zavidim..Tady v údolí se to ani nehne a je tu vzduch jak v pralese..
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MARIOO: ale neco se precejen zmenilo, ne. Fouka neco chladnejsiho nez ta trouba, co byla v pet.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    XARGH: A co maj chtít? Původem italskej řízek? Smažák? Nějakou jinou vomáčku s rakousko-německým knedlíkem? Původní česká kuchyně zahynula nejpozdějc s Bílou horou.
    XARGH
    XARGH --- ---
    KARLOSK: cizinci se v praze dozadujou tradicniho ceskeho jidla jmenem gulas a trdelniku :-/
    popel popelu, prach prachu :DD
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Dikybohu za ten chladnejsi vitr!!
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    SSTTAANNAA: No mas bohuzel recht...ja sem stara skola a kdyz chci vedet jaky je pocasi tak kouknu ven na nebe a to vypadalo nadejne.Mrknout na radar me nanapadlo.:-/Jinak tady je po mracich a nespadla ani kapka.Ja debil si jeste naivne vyjel na kole ze nekde zmoknu a je tu jeste horsi vzduch do pice...
    MALKE
    MALKE --- ---
    Když jsme rekonstruovali, původně jsme chtěli co nejméně zásahů. Proto jsme usoudili, že si do bytu nebudeme dávat klimu. Pak se ukázalo, že zásahy stejně budou, tak jsem zalobbovala. Tvl, to bylo zas jednou víc štěstí než rozumu!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    XARGH
    XARGH --- ---
    moje UA znama komentuje na FB fotku nejake ruske pizdy (se spoustou hashtagu) z Krymu

„Děkuji, drahá, že s nasazením vlastního života posíláš zašifrované zprávy přes otevřený kanál s přesnými pokyny, kam mají dopadnout dobré ukrajinské rakety. Až osvobodíme Krym, dostaneš vyznamenání osobně od Budanova.“
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    MARIOO: no podle radaru je výraz "žene" značně přehnaný:-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Vrahounek na mě čumí, že chce otevřít okno a koukat... Tvl, děti nemám, ale vlastně jedno jo... Teď mě tu packuje, že chce koukat z okýnka a nevysvětlíš mu, že je venku pekelný vedro :D :D

LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Jak maličká Míla uprostřed Ohře říkala, že chce poslat v kruhu za Maruškou. A když se ke mě dostala, tak chtěla zatočit a tak několikrát dokola.
    Z nemocnice rovnou na vodu byl nejlepší počin, ikdyž to bylo opravdu komplikované
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    KARLOSK: No upřímně sou teď rychlejsi nez ja:-D A oni maj radi i bahynko a vodu.A nejsoi tu samotny...hlida je moje želvovinová micina Kleopatra:-) Vtipny kdyz je u nich ve vybehu a spolecne se pasou, micina travu a oni pampelisky.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MARIOO: Suchozemská želva v bazénu :) Tak ať je jim brzy chladněji :) A jdou tam takto samotné nebo je musíš sám chladit?
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    KARLOSK: No oni v tomhle pocasi i želváci byly rádi za další koupaci misto a sou ted spis vodní a bahení nez suchozemské zelvy:-D

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MARIOO: Snad jen déšť, kterej stáhne teplotu alespoň o 5°C dolů. Chudáci zvířata venku.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    KARLOSK: Jen aby to nebyly zas kroupy:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam