• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    VATYKUS: To samozřejmě vím. Zároveň ale bude daněná i jim (33,8%), takže se jim to o několik stokorun na člověka prodraží.
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    ATUARFIK: omyl, jde o upozorneni, ze nespravne vyuzita poukazka (dar) bude zdanena tobe, vcetne odvodu na socialni a zdravotni.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Pobavilo mě, že ještě někdy před pěti lety měl člověk pít ve vedru zásadně jen vodu a mléko se nesmělo do pitného režimu započítávat, a teď se všude píše, že obyčejná voda je špatná a lepší je mléko. A že odtučněné mléko obsajuje vitamin D (pokud ho tam nikdo nepřidá, tak ne).
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ERRTU: dam! dik!

ja si dal vcera dvojku Aliens hezky na masochistu se starym ceskym dabingem :)
    pobavilo me, ze ac je tam nakejch 16 postav, tak je mluvi jen 11 ceskejch daberu. takze treba Kvasnička si střihnul tři typky, Brousek ml. dva...

a tahle je cool as fuck v tech brejlich a vubec! vic jak Vasquezova! :))

ERRTU
    ERRTU --- ---
    Spider-Noir.
    Nicolas Cage ve sve zivotni roly.
    genialni. uchvatne. dechberouci.
    "second floor??"
    nemam co dodat.
    XARGH
    XARGH --- ---
    CLAVEN: pokud manosfera posiluje polarizaci spolecnosti, pak tu mame nekde i jeji protipol, ne?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SITH: a to máš teda veľmi blbý dojem. Manosféra silnie, nie slabne.
    SITH
    SITH --- ---
    NANTHEI: no říkám, že mám dojem že se společnost už změnila a muži nejsou borci a ženy děvky. Že se to lepší...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ELIZABETPACKARD: U me urcite. Jeste nejsem ani za dvoustovkou a mel jsem holky z tinderu, ktery mi rekly i vyssi cislo. Fakt borky. Respect. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SITH: ešte by tam mohla byť aj debata o tom, čo je "vysoký" bodycount a kto je toho arbitrom.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    SITH: pak se pohybuješ ve chvályhodné společnosti.

ale není to úplně tím, jaká je moje sociální bublina, protože ta s tím pochopitelně problém nemá (proč bych se dobrovolně pohybovala mezi lidmi, co ho mají). problém jsou ti, kteří to z nějakýho důvodu zjistí, lidi, s kterými se setkám, ale nejsou z "mojí skupiny", anebo ti, kdo by se mnou spát chtěli, protože si myslí, že na to mají nárok - a nevidí tu ironii.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    U nás na zahradě se pár hrobů vejde, pokud někdo potřebuje zlepšit bodycount.
    SITH
    SITH --- ---
    MAR_TINA: já tě nechci urazit ale tvé skóre je mi úplně jedno :-)
    SITH
    SITH --- ---
    NANTHEI: no vidíš. Já se naopak posledních 10 let setkávám s názorem, že žena s vysokým bodycountem je ok, je to silná žena co má ráda sex, že má nárok na sex a ať si vlastně dělá co chce. Takový muž je naopak děvkař, rozsévač semene apod. Takže zřejmě jiné sociální bubliny :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NANTHEI: Přesně. To by mě zajímalo, co by pan SITH obdivného řekl na moje skóre.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    SITH: to rozhodně platí stále, a protože jsem spala s více než _několika_ lidmi a spím s nimi mimo partnerské vztahy, setkala jsem se několikrát se zajímavým hodnocením. a nejen od těch, s kterými jsem zrovna spát nechtěla ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SITH: žiješ v nejakej bubline, ak si to myslíš
    SITH
    SITH --- ---
    CLAVEN: tohle už tak posledních 10 let neplatí :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    CLAVEN: tak to už ale víme dávno, to není žádná novinka :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    R_U_SIRIOUS: Díky :)

Koudy, jsi si jist, že půl mega bude stačit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam