• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HEJSEK23: Pavel to vymyslel kolenem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KALIBAN: Matně si pamatuji, že proběhla asi dva roky dlouhá doba střídání manii a depresí a z těch manickych období toho asi moc nedám dohromady :D budu ráda, že se tam nevynoří mezera v sociálním pojištění (spíš ano), ale bylo by hezké, kdyby se našla nějaká koupená nemovitost nebo sbírka cenin :D nemoc se žádná nevynořila, žaloba taky ne.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LUSINDA: nejsem jediný kdo u tebe ztratil respekt 🤔

uniká mi něco? Nebo si fakt stěžuje na to, že ho Hobža nerespektuje?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    _
    XARGH
    XARGH --- ---
    SUMAC: Roskomandzor, vynulovat, bezpilotnik - lepsi? :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    COUDAK: Možná sis to psal abys věděl kam jsí jí pak zakopal a nestalo se, že kopeš na jedno místo dvakrát?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    COUDAK: 🫡🖕
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    manosfera? bodycount? woke? wtf

vratte mi krasna slova jako perestrojka, nomenklatura, Chozrasčot!
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    HAR4NT: Tak ti děkuji.

Potěšilo mě, že nyx vůbec neplní účel, který byl na jeho počátku a ulehčilo mi rozhodování, že na nudu jsou lepší zábavy.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já vůbec nechápu o čem tahle debata je, manosfera? bodycount? Vraťte mě zpátky do mrazáku tohle je fakt divná doba.

Ptát se kam se poděla čeština je asi zbytečný :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    POHODAVOLE: To je dobrej film
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    COUDAK: taky nechapu, proc sis to psal, kdyz fizlove jsou stejne zvykli lhat, co je zrovna napadne
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Od deti a od kamose :)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: ja se zas dozvedel ze existuje nejaka manosfera a ze existuji na svete stale lide, kteri v roce 2026 odsuzuji nekoho za to, ze mel vic sexualnich partneru/partnerek. Tenhle klubik je fajn.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Musim rict ze udicka nahozena tak aby lidi se tim bodycountem zacali sverovat je absolutne brilantni a potesila me moc, dobre ty na zacatku!! :)

btw vy si nepamatujete vsechny lidi se kterejma jste spali? uchylove, zvrhlici, rozsevaci, rozhodnozky, jsem pohorsen! :-P
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    COUDAK: literally nobody cares, celá debata je o tom, že to je úplne zbytočný údaj
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Kdysi jsem si to psal když jsem byl lehce do větru, hlavně abych věděl, kdy s kým jsem spal. Po sléze to číslo dospělo d o3 ciferného čísla a od jisté doby se to zastavilo :D co jsem se oženil. Vím že mi chybí 13 kousků do kulatého čísla, ale tam se musím čekat až po rozvodu nebo smrti manželky :D

Nevím proč jsem si to tehdy psal, ale prostě mi to tak nějak utkvělo v hlavě :-X
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    NANTHEI: ok, tak to jsem to cele spatne pochopila. pardon. zarazi me pocitani a sdileni cisla. s pameti problem nastesti nemam.
    asi v tom ten vyznam uplne nevidim, mozna to bude tim, ze se uz sakra dlouho nepohybuju v seznamovacim modu
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MAJACHUNATA: o žádným přesným číslu nikdo nemluvil, i MAR_TINA psala "skóre", což nemusí být nutně na jednotky. já ho v hlavě taky nenosim, ale zároveň nechápu, co je překvapivýho na tom, že si to někdo pamatuje / počítá / má to pro něj význam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam