• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NEI
    NEI --- ---
    SAMOUT: On je to možná Marcela.
    Neumím poznat pohlaví.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NEI: Proc je jmeno Marcel vzdycky spojeny s ptactvem? Za cely zivot jsem potkal 3 - Racka, Spacka, Vorla, a ty tak pojmenujes holuba😀. Skrytej vtipek v matrixu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Konečne leje!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Prší prší prší prší prší pršííííííííí :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Pobavilo.
    V Bernu je jedno znamy koupaliste: jmenuje se Marzili, lezi na brehu Aary primo pod parlamentem, je to takovy in- misto jako z pohlednice. Bern sam o sobe je nejvic levicovy mesto Svycarska - to pisu protoze to je pro kontext snad relevantni. Dejou se tu takovy ty veci jako kdyz se nektere citlive osoby dozadovaly ukonceni koncertu protoze jeden z hudebniku reggae kapely byl bily a mel dredy, a tak podobne.

V nedeli situace v Marzili vyeskalovala az do pestnich bitek s privolanou policii. Co se stalo? V Marzili - jako i v jinych koupalistich - existuje chranena zona pouze pro zeny, kde se damy citi v bezpeci pred muzskou pritomnosti. Nektere tam jsou vice ci mene obnazene, nektere jsou normalne v plavkach. V nedeli se tam objevila naha osoba s penisem a rtenkou, ktera prohlasovala ze je zena a ma pravo tam take byt. Coz v nekterych zenach bez penisu vyvolalo bourlivou reakci, nektere ktere tam chodi leta kvuli prodelanym znasilnenim zacaly plakat, jine nadavat, coz zase zpusobilo opet bourlivou reakci osob "z doprovodu transzeny" ktere tvrdily, ze ta osoba s penisem je oficialne zena. To je ve Svycarsku pro kazdeho po zaplaceni 75 CHF otazka na pet minut: nechat si zapsat do obcanky jine pohlavi muze kazdy. Protoze to cele eskalovalo a domluvy nepomahaly, zavolal provozovatel koupaliste policii. Ta chtela osobu s penisem legitimovat, osoba s penisem to odmitla a naopak se fyzicky vrhla na jednu mezitim dorazivsi policistku. Policie ji spolecnymi silami spoutala a odvezla na stanici ke zjisteni totoznosti.

V dokladech ten pan tu informaci, ze je zena, nakonec mel.

Je to cele takova zabavna story: soucasne prave v Nemecku probiha shitstorm kvuli vtipu komedianta Dietera Nuhra, ktery v reakci na prohlaseni feministek "vsichni muzi jsou potencialni vrazi a znasilnovatele zen" navrhl, ze by se zeny nez s nekym zapocnou vztah mely dotycneho slusne zeptat, jestli je hodla zavrazdit. Nakonec, tahle debata tady na nyxu uz taky probehla, kdyz jedno mistni damske vsevedouci ID zdesene postulovalo jak lituje ze ma dcery, ktere musi zit v neustalem ohrozeni zivota ponevadz existuje cosi tak nebezpecneho jako muzi. Mesto Bern samozrejme reaguje ve smyslu: zensky se maj zklidnit a akceptovat, ze neco jako pohlavi neexistuje, tamni politicka ktera je za to zodpovedna rika, ze si halt casem zvyknou.

V Zürichu se neco podobneho uz udalo dvakrat, jednou z toho slo o zurnalistu s knirem, ktery byl zvedavy a chtel to otestovat. Zürich ovsem tehdy oba transzeny bez vahani vyhodil, ponevadz personal je "cetl jako muze".

Moje pritelkyne v Baselu rada do tzv. Frauenbad (ktery existuje tusim uz asi 120 let) chodi - rika ze tam panuje uvolnena atmosfera, nikoho nezajima jak kdo vypada, mlade, stare, tluste, tenke zeny se tam citi v pohode. Jediny problem tam jsou autobusy plne muslimek ktere tam dojizdeji z Alsaska a pusobi problemy.

Jsem zvedav, jak bude ona na tu zpravu z Marzili reagovat: muj dojem je, ze pokud se v tech vyhrazenych sektorech pro zeny ted budou promenovat nahy chlapi se rtenkou, tak by se alespon ten problem s tema muslimkama vyresil sam od sebe.

prilozeny clanek vysel vcera v NZZ.

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Prvé stretnutie s ňou a to teda bolo neskutočne vášnivé :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KARLOSK: Nedoporučuju. Zůstává po tom pár kilo guana. Vyzkoušeno za vás.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ja jsem si svůj bodycount taky kdysi psala. Ale byl to občas seznam jak od Mirandy ze Sex And the city.
    Týpek z party ČT
    Kozákov modrý stan

No jo, byla jsem mladá a divoká děvčica.
    V dospělosti nějaký seznam udržují IMHO jen uchylové.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ELIZABETPACKARD: Proč zbytečná? Já jsem jednou žádala ubrat (bylo to fakt asi o 11 dela víc) a prodavačka bez keců ubrala.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    ENDER: a jak se ta zbytečná otázka furt drží co? Kámoš tuhle objednával 12 dkg a s prodavačkou to ani nehnulo a zeptala se, jestli může nechat patnáct :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Bavi me nakupy na lahudkovych pultech. 10 dkg, 20 dkg, muzu nechat o 5 dkg vic? :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NEI: tak ať se mu daří... příští rok nějaké improvizované hnízdo a třeba budeš krmit rodinku :)
    NEI
    NEI --- ---
    KARLOSK: Zatím je to "moje" nejméně náročné a nejvíce svobodné zvíře.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NEI: Super a závidím... Taky bych rád nějaké divoké zvíře, které by za mnou chodilo :)
    NEI
    NEI --- ---
    KARLOSK: Lítá když přijdu večer domů, ze začátku jsem se koukala na fotku a teď už ho poznám.
    Když se napije a nají, tak tady se mnou ještě pár hodin zevlí na parapetu
    Když mu něco říkám, tak poslouchá.
    Nepičuje.
    Nesoudí.
    Nestěžuje si.
    Je tu pro mě! :-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NEI: A poznáš ho od odstatních Holubů?
    NEI
    NEI --- ---
    Prostě Marcel. 🤍

DROOPI
    DROOPI --- ---
    SITH: takze to resis jen u muzu tak to jo :-)
    SITH
    SITH --- ---
    DROOPI: ty máš problém s pochopením textu.

Claven začal tím, že současná doba bere vysoký bodycount muže jako borce a ženy jako děvky. Já oponoval, že doba je již jiná a je to naopak. Muži děvkaři a ženy si užívají života.

Z toho ti musí vyplivnout, že Nathei číslo je za a) úplně její věc a za b) na tom nic špatného nevidím.

Díky, přijďte zas
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    NANTHEI: me by zajimalo co by na tebe jako holku rekl konkretne SITH, ktery tady ohledne mimopartnerskeho sexu jiz nekolikrat moralizoval....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam