• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AXTHEB: byla teple jasně žlutá s nějakou privátní značkou. A nechtěla jsem říkat nic sexistickýho, ale říkala jsem si, že to je asi řidička. Na D11.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: Takovou jsem potkal taky! Řídila jí hrozně hezká ženská, předjížděli jsme se skoro celou cestu z Prahy do Brna a usmívali se na sebe.
    (Bylo tam hrozně moc uzavírek a ona je jezdila tak 70)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Vykostil jsem sveho stryce. Prodal pred nekolika lety cinzovni dum v Brne a ja jsem udelal fake clanek a poslal mu ho ;o))

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: Já jela tuhle po dálnici za placatou žlutou audinou a řidič/ka se vracel/a do pomalého pruhu, v rychlém jel max 140 a používal blinkry! Dobře se mi za tím jelo
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Zvířecí babyboom: Zoo Děčín je aktuálně plná mláďat
    https://www.zoodecin.cz/zvireci-babyboom-zoo-decin-je-aktualne-plna-mladat
    Ze se letos narodilo uz 30mladat v DC zoo a je tu nova slečna oslíka ❤️Budu ji muset jit brzy pomazlit.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    zjova... normalne existuji lide kteri maji muscle car a neciti potrebu vysirat okoli naplno vytocenym motorem!!!
    vcera jsem jasne slysel jak mi pod oknem projel mustang nebo co a drzel to v absolutnim minimu, jen tak septal ze skoro nebyl v ostatnim provozu slyset!
    diky za tu nadeji na lepsi zitrky!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SAMOUT: ja som sa toho tiež trochu obával, ale nakoniec to bolo úplne v pohode (a ani nikto iný v sále sa nepozvracal AFAIK).
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tvl, týpek teď poslal PDFko smskou. v sms byl text: nabídka.pdf
    Tak píšu s rukou na čele ať mi to pošle jako soubour alespoň do whatsappu, že tam to pujde.
    Do whatsappu příchází text nabídka.pdf

Já se zabiju tvl... :D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Perfect Circle v Karline
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    B3TL
    B3TL --- ---
    NEI: potěšilo že tu má někdo narozeniny ve stejný den jako já :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    BERRUNA: Ta miska je skvostná.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ...ze prej vypadam jako anticka bohyne. Aha:-D
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MULTICAT:
    Jak jsem poprvý viděla tapíry ve vodě v zoo. Taky mě to pohladilo:)

SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Promitani v kopuli Planetaria Praha. Nejdriv jejich pytliky na zvraceni v pripade kinetozy, s napisem "dekujeme za zpetnou vazbu" a blijicim Saturnem, a pak to, ze jsem ho nepotreboval, protoze moje celozivotni kinetoza dala tentokrat pokoj. Film Koralovy utes 360° i pred chazejici vyklad a promitani o vesmiru super.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Z_RYBY_KOST:
    *mockva
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    KARLOSK: Mokva? To je docela odpovídající název tohoto města...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SARAJ: pak že je nějaká bytová krize když si můžu koupit garsonku v Praze za 10tis. topinek.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    OCTOPUSS: poslal bych na tu vesnici všechny obyvatele petrohradu a mokvy. pak by nastal mír...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    "Zaznívá, že Putin na to už mentálně nemá a že vůbec nechápe, co se děje na bojišti. V posledním obskurním interview vyjmenovával úspěchy ruské armády, například dobytí jednotlivých ulic malého města.

Jiní ale nad situací přemýšlejí a ptají se, zda má smysl ztratit několik set tisíc vojáků v bojích o místa typu Malá Tokmačka, která měla být obsazena už asi dvacetkrát. "

LOL :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam