• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Sice jsme na vrcholu potravinového řetězce, páni tvorstva, atd., ale dneska ráno čekaly v Praze desetitisíce lidí dvě hodiny, jestli jim tenhle frajer dovolí pokračovat v denním programu.

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: mame dve hrdliccata :-)

EGERIS
    EGERIS --- ---
    Kolegyně mi po návratu z dovolené rozšířila slovník:
    vykočičkovat = vymňouknout
    pokočičkovat = dívčí hádka
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    AI a Ctib? To byl nejvetsi kritik celeho V.A.P. ale dle AI byl nas zpevak a skladatel textu, ktery hodne hlasite kritizoval... ;o)

NEI
    NEI --- ---
    MELDA: To je fake, ne?
    MELDA
    MELDA --- ---
    SARAJ: Tohle si nekdo koupi??
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Před nějakou dobou jsem si v Datartu koupila sluchátka. Nabízeli mi k nim službu okamžitě výměny za 130,-Kč. Samozřejmě jsem odmítla. Sluchátkazacaa zlobit. Nechtějí se spárovat obě, vždy se chytí jen jedno. Tak jsem napsala výrobci, popsala závadu a věřila, že mi poradí jak sluchátka resetovat, protože návod nic takového nezmiňuje. Ze zákaznické podpory se mi omluvili a že mi obratem pošlou nová sluchátka. Nice. To jsem nečekala. Ať si datart svoji službu za 130,- strčí někam :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DIGITALIS: ja bych ho vozil v papamobilu, aby tu narodni ostudu mohl videt kazdej na vlastni oci
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SARAJ: Evidentne jim nikdo nevysvetlil, jak ma vypadat pastrami sandwich, hlavne stran pomeru chleba a naplne.

SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: je to mor:D

ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: manzelka me rozbila...
    "on ho asi rozhodil ten nazev 'Pavlova' ... " :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DIGITALIS: V té sanitce sedělo jistě to dítě, co ho porazilo v motokárách. Porazilo ho znovu. Doslova. Na střechu... :D
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    KARLOSK: ba ne, za to může prezident! Kdyby ho jmenoval ministrem, tak bude mít řidiče a všichni by v bezpečí...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ERRTU: Za to můžou libtardi, homosexuálové, větrné elektrárny a to že není ministr křižovatek!
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Pítko v Havelský! Neumřu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam