• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    AYAKO
    AYAKO --- ---
    As part of the annual Telluride Mushroom Festival, hundreds of participants create elaborate mushroom costumes and march through town in one of the festival’s most beloved traditions. Equal parts parade, performance, and celebration, the event brings together mycologists, artists, foragers, and mushroom enthusiasts in a joyful tribute to the world of fungi.
    What began as a gathering for mushroom lovers has evolved into one of the world’s most distinctive festivals, where science, art, ecology, and costume design come together.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Odkazují k předchozímu téma Sedmičky na můj flex s dobrou pamětí.
    Včera čekám na Podolské Vodárně a míjíme takovou šik šedovlasou paní, tak se na ni zadívám a hned mi naskočí: dyt to je přece paní Aneta F., maminka mojí drahocenné kamarádky Katky F. ze druhé třídy - a než to domyslím tak se otočím a Katka F. tam stojí a zadívá se na mě, chvilku premejsli, jestli mě nezná. Tak se usměju a říkám - Katka F.! Chodili jsme spolu od druhé do páté třídy! A hrozně se usměje a vzpomene si na moje křestní jméno!
    Bylo to fakt pěkný a předaly jsme si kontakt.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Pohlaví osoby není jasné, za to víme, že je to kocourek:-)))

SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Vzhledem k vyvoji veskreych udalosti muj mozek usoudil, ze jsi schopna naprosto vseho :) a taky umis zuzitkovat, co uz se nebude hodit :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: z čeho MNĚ podezíráš :))))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: V nahledu jsem videla dve chlupaty koule v louzi a skoro jsem se bal to otevrit!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: mohla ses na něj vrhnout se slovy: "Já vám ráda pomůžu s vyzkoušením, mladíku" a táhnout ho do kabinky :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    Balící technika jednoho mladého muže v obchodě: přistoupí k holce a zeptá se" prosimtě myslíš, že je mi tohle tričko dobře nebo si mám koupit o číslo větší?" Obě holky znechuceně koukají a zdrhaj. Tak pánové kdyby vám nějaký "odborník na seznamování" tohle radil, tak experimentálně ověřeno, že to nefunguje, jen pobavíte kolemjdoucí, kteří to registrují periferním viděním.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Projíždíme magistrálu. První červená na Václaváku, čekáme, projede pár aut a těsně před náma naskočí na druhým semaforu zase červená. Ja držkuju a drahý okamžitě reaguje: “To nevadí, aspoň nebudeme muset nahoře turkovat.”
    Šla jsem do kolen a to jsem seděla.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    trochu delsi, ale fakt pobavilo :-))
    Vytvořil jsem call centrum na trollení podvodníků
    https://www.youtube.com/watch?v=b10tJysmAOw
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Včerejší večer u jezera s Vérou!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    lool! dezolatka v kanclu promluvila: "ten Foldyna je debil jestli mlatil svoji ženu"

ty piiiiico! rikam: to byl debil uz davno! :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KARLOSK: a na to 600 květináčů v zahradním domku
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Skvělý večer, skvělý ráno a mocná snídaně

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    BOBESH: A jak se to pak hodí, když máš stopadesát sazenic kdo ví čeho...
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako tohle nam proste jde. Miluju to.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D presne!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam