• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    JONY: To je v pořádku. Kocour si taky jí kuře s chřestem ve vývaru, tuňáka s krevetama... A já pak žeru zbytky ze včera :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Po úspěších v podobě špendlíkovýho koláče s makovou drobenkou a špendlíkovýho štrúdlu s mákem slavím další triumf: špendlíkový tvarohový knedlíky s mákem. Špendlíky ftw!
    JONY
    JONY --- ---
    Soused, kterého jsem potkal jak jde domů s nákupem. Obrovskou tašku v pravé ruce a v levé menší, kde měl několk lahváčů, rohlíky a ještě pár věcí.

"Byl jsem nakupovat. Pro sebe," a ukázal na menší tašku v levé ruce.

Poté ukázal na tu velkou v pravé ruce a dodal: "A pro kočky."

Nutno dodat, že se o svoje tři kočky co si vzal z útulku chová naprosto vzorně. Priority má zjevně nastavené jasně.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KARLOSK: Hele vůbec nevim, ani on. "Hele nevím, ja nakoupil víc druhů a neoznacil si to... :) klasika. Něco nám berani rohy, neco jalapenos, neco nějaké chilli papričky..." No, můžeme asi bezpečně říct, že beraní roh, ani jalapeno to nebylo.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SALVATOR: Co konkrétně si dal dobrýho? :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kolega ochutnával chili papričky, co si vypěstoval a sundal se tim tak, že je zralej vzít si sick day.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    MARIOO: Ale jo :-) Pokud má jednička s ohnutým chlápkem znamenat Společenskou místnost a přímou péči, tak dvojka bude šperhák na pokladnu nebo klečící sestru a troka zadek vedoucího :-))
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    MARIOO: Ty uz tak zabavne nevypadaj.

MARIOO
    MARIOO --- ---
    SALVATOR: No sou tu 3patra, tak muzu mrknou jak vypadaj ty zbyla cisla a cvaknu je.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARIOO: Mně to skoro přijde jako záměr. Víme, jak vypadají další čísla?
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Nemuzu si pomoct ja tam vidim ohnutyho chlapka...

NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    Včera jsem s kámoškou s krutou poporodní depresí přes videohovor ušla hodinu treku v horách 2000 mnm. Vše jsem jí na cestě ukazovala, kecaly jsme o všem možném a dnes mi volala, že je jí díky tomu minimalne o 50 procent lépe a že zase ví, ze život existuje. Známe se 35 let a mám z toho radost jako dlouho ne. Někdy jsou ty moderní technologie a kamarádky na telefonu esenciální zákežitost:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Načila jsem se další zásadní finskou větu.
    Housuissa on ruskeaa.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Chtěl bych poděkovat gen z, která převzala štafetu nářků od všech internetovejch kretenů aka "dneska už nikdo nechce pracovat" a obecně pokračování nadavek na mladý, tradiční to činnost od počátků věků. My se tak naštěstí můžeme odebrat do zapomnění vedle generace X, která nikoho nezajímá, což mě velice těší. Tak zlomte vaz!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Mam doprovod na kole ....bezi za mnou zajic:-)

POZITRON
    POZITRON --- ---
    Krev neni voda, jsou to moji kluci. :) Musela jsem zoomovat.

FIONOR
    FIONOR --- ---
    Že jsem se dokopal do posilovny i když se mi dnes extrémně nechtělo.
    Nebyl to můj nejlepší leg day, ale špatný workout se furt počítá za víc bodů než žádný workout.

(I'm kind of proud of myself)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam