• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    ERRTU: Vedle popelnic se zpravidla nevyhazuje, vedle popelnic se daruje náhodným kolemjdoucím. :)
    Pravidla ulice.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NEI: podle toho jak zdrha ze stolu ji puvodni majitel nevyhodil ale regulerne mu utekla
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Gold.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Muhehe.

Na Krymu naletěli falešným QR kódům. Místo paliva platili ukrajinskou armádu – Deník.cz
    https://www.denik.cz/evropa/krym-falesne-qr-kody-penize-na-ukrajinskou-armadu/
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Miluju nášivky. A dnes jsem 4 dostala!
    <3

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jaka zeme takovej Turek 😀

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Vejce sledující zbytek ledničky ze svého soukromého balkónu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Bavi me nase zvedavy mrnavy jiricky :-)

NEI
    NEI --- ---
    Má milá monsterka má novej lísteček.
    V roce 2020 jsem si vzala domů malou sazeničku od popelnic na Letný a teď je z ní taková kráska. 💚

NEI
    NEI --- ---
    BALAENA: V kuchyni může. :)
    Já v noci větrám z pokoje do kuchyně, takže mám otevřené dveře.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Tchybo! Pojedem na vylet?

BALAENA
    BALAENA --- ---
    NEI: pokud jsi v pozici, že se majitel bytu může vyskytovat v 6:30 v tvé ložnici, tak se obávej jen o Marcela s Hnědulkou
    EADENN
    EADENN --- ---
    Koupil jsem si po dlouhé kvalitní francouzské víno namísto vína z Lidlu a přátelé, to je jako zamlada. Tráva zelenější, kyselinka kyselejší, spodní tóny svrchní tóny a jako bonus nemám sklon to chlemtat. Bohužel sežrat všechen ten sýr se mi povedlo stejně.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: ale je skvely, ze si umis vytvorit tyto kamarady i takhle ve meste.
    NEI
    NEI --- ---
    VIDA: Nevím jestli je to krásný když je to v 6:30, ale mám je ráda. :]

Takhle mít někde na samotě u lesa ještě třeba dva vlky a jiná volně žijící zvířata by byla parádička. No spíš smečku, oni nežijí v párech jako holubi.
    VIDA
    VIDA --- ---
    NEI: To je krásný. Přiletá k tobě ptactvo nebeské.
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Musím no.
    Ty hranice se budou jmenovat síť do okna. :-)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: to bych mela brutalni freakout :) Musis jim nastavit hranice :D
    NEI
    NEI --- ---
    Marcel a jeho žena - říkejme jí třeba Hnědulka, protože je převážně tmavě hnědá to dnes dotáhli do dokonalosti.

Konečně jsem si mohla pospat a neměla jsem nařízený ani zapomenutý nařízený ani jeden budík, aby mi tihle dva uličníci vlezli kuchyňským oknem z kuchyně až do pokoje a tady mi oba šmejdili a hledali něco k snědku - v 6:30!

Kdyby nás tu v té podivné ranní konstelaci načapal majitel bytu, tak jsme všichni tři bez zrní a bez domova.

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam