• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NANTHEI: Na těch dalších jo, ale na té první mi to prostě nějak přijde jako by ten chodník byl hned pod oknem.
    Noční stolek by mi taky chyběl. Ale hlavně ten výklenek u kuchyně. Ten je dost divný.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    NELLAS: vždyť je z těch fotek jednoznačně patrný, že to není přízemí. vedlejší okna, protější dům, terén.
    ale ano, hned jsem si v hlavě poskládávala nábytek, a je to úplně ujetý. nejvíc teda ta postel napasovaná do výklenku bez možnosti přístupu z boku, nočních stolků, poliček, o který si nerozbiješ hlavu... a pak taky závěs 40 cm za dřezem :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Ty fotky jsou nějaké divné, v tom odkazu se nakonec píše, že je to 3. podlaží. Ale to vykousnutí je hrozně neprakticky špatné.
    KURE
    KURE --- ---
    NELLAS: to aby diváci měli lepší výhled do teraria :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dobry na centrum v praze a na to jakej sem lempl :))

NELLAS
    NELLAS --- ---
    DOUPLE: Proč je tam to vykousnutí? A je to přízemí a bez minizahrádky?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    NEI: cena standard, dispozice humor
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NEI: To leda :)
    NEI
    NEI --- ---
    KID_MCHUTT: Normálně z toho přízemního okna budeš podávat maso na gril ve vnitrobloku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NEI: podívej se na ten půdorys :) o tom, že to je v přízemí, což samo o sobě zvedlo cenu minimálně o milion a půl, nemluvě
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    Že jsem v lidlu koupila avokádo a neshnilo a dozrálo. To se mi nestalo tak rok.
    NEI
    NEI --- ---
    DOUPLE: Jako ta cena?
    To už je v dnešní době skoro norma.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    strasnej vtip
    Prodej bytu 1+kk 39 m², Na Větrníku, Praha - Břevnov • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/1+kk/praha-brevnov-na-vetrniku/3907379276

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MAR_TINA: že by? ;-)
    Studio Alarm | Všichni tady umřeme | Stream
    https://www.stream.cz/vsichni-tady-umreme/serie/vsichni-tady-umreme
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    MLIKARNA: sice bez masážního křesla, ale to zvládnu i v Praze :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    A přestože policie podezření na Turka neodložila kvůli tomu, že by nespáchal trestný čin, hlavní tvář Motoristů však závěr kriminalistů právě takto chápe. Plyne to z jeho vyjádření pro iROZHLAS.cz. „Nejsem překvapen, ničeho jsem se nedopustil. Velká část národa a média by se měla do budoucna naučit ctít presumpci neviny," napsal motoristický poslanec.

...ten byl snad neměl mít občanku, být takhle blbej je snad na zbavení svéprávnosti. To je klaun omg :D
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    ELIZABETPACKARD: jasně 😁
    NEI
    NEI --- ---
    ATUARFIK: Ty testované zvuky jsou neskutečným způsobem otravný a nepříjemný.
    Zkoušet jen na vlastní nebezpečí.
    Just sayin ...
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    MLIKARNA: ale to mas bez laku?!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam