• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ELIZABETPACKARD: delas krizovej management? :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Započítali mi do praxe mateřskou a dost mi to zvedlo prachy! Víc takových zpráv při pátku!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ELIZABETPACKARD: Zloději a lumpové :D
    NELLAS: Lidé co pracují pro zloděje a lumpy :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    INSEQUI: někdo kdo chce být mimo systém?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Někdo, kdo nedostává úplně oficiální plat? Takže minimální základ a zbytek v hotovosti? :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    HEJSEK23: Kdo v dnešní době ještě dostává vejplatu v hotovosti a nosí jí v peněžence?
    MELDA
    MELDA --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HEJSEK23: a stoji ti pero?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Kopretka = Kozel, se evidentně moc dobře pamatuje a díky tomu mám v lednici dva chlazený! Fakt milé překvápko..
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    KARLOSK: i v hale je sance. Takhle jsme nasli neci penezenku, vzali ji, z obcanky nasli jmeno, napsali capkovi pres FB nebo neco takového, nějakou neskutecnou náhodou nasli správného cloveka, on se vratil a dostal zpet svou penezenku. I podle fotky to byl on. Ale kdybych to nezazil, tak bych tomu neveril .... :-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    HEJSEK23: Na nástupišti máš šanci 6/10 že to tam zůstane. V odbavovací hale tak -30/10
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Stal se zázrak 🙃 !!!

Na hlaváku mi vypadla peněženka z děravý kapsy a zůstala ležet na lavičce na nástupišti.
    Zjistil sem to až při kontrole jízdenek v Libni a se slzičkou na krajíčku sem jel zpátky zkusit štěstí a hádejte co, ta peněženka i s celou vejplatou uvnitř tam stále ležela.

takže jedu domů a ještě teď se klepu z toho rozrušení
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: to takto na verejnou diskuzi staci
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: No tak zkusili jsme to.

Že to s ním nijak nehnulo už není naše chyba, jak konkrétně reagoval?
    Jakože takové myšlenky jsou normální?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    LUCIASHECK: ale ano, napsala jsem mu to po vasem prudeni a nehlo to s nim.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    IOM_NUKSO: Můj psychiatr je zcela obeznámen, jak reaguju na zvukové vjemy. Tvůj s tím, že máš myšlenky na střelbu před státní institucí nikoliv a štve tě, že jsi zbabělec, pravděpodobně ještě stále ne, že? Tak si běž zamést a nepruď.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    LUCIASHECK: hele a nemela bys tyto agresivni tedence rict svemu psychiatrovi?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Kdo chce flasinetare hrajici picoviny, at prijde prakticky kazdej den na spodni vaclavak (kolem bejvalyho graafu nebo naproti jsou skoro furt. Uz mam chut jim utrhnout hlavu
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    XARGH: nejak nevidim důvod proč by flašinetář musel v 21. století vomílat furt dokolečka valčíky, polky nebo staropražský vodrhovačky. výlet za hranice cenim.

a potkal jsem ho na strossu a námrepu.
    XARGH
    XARGH --- ---
    KAKIHARA: flasinetar s lambadou je jak stredovekej rytir se svetelnym mecem, ale kdyz te to tesi... :)

kde se vyskytuje btw?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam