• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TLOUDEV: ne.
    IOM_NUKSO: no vsak to pisu ve svem postu. Doba ledova i oteplovani tu bylo uz pred miliony let a bylo by tu i bez lidi. Jsou to proste cyklicky faze zeme. Diky lidem se ale ta oteplujici faze zrychluje.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    KOUDY: trolíš?
    Jak víme, že změnu klimatu způsobujeme my?
    https://www.youtube.com/watch?v=yYzd_JL1DvA
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALESH: no a neni uz dokazany ze neni zpusobene lidskou cinnosti, ale lidska cinnost k tomu dost prispiva? Nicmene zeme by se oteplovala a za miliony let zase ochlazovala i tak a clovek tohle je akceleruje? Ja bych treba taky hlasoval pro “ne” prestoze jsem presvedcenej o tom ze lidska cinnost prispiva k oteplovani, ale neni tou pricinou.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    V truhlíku na okně mi vykvetlo oregano. Každodenně je na něm docela dost čmeláků, je fajn je pozorovat takhle zblízka.
    NEI
    NEI --- ---
    V pár věcech mi teď dle mých instrukcí pomáhá doma bráška s těžkou mentální retardací.
    Je to strašně roztomilý.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: taky koukam, ze jsem nepravem nalinkoval zrovna Xchaose, ktery se tam snazil s tem popiracema diskutovat..
    ALESH
    ALESH --- ---
    NEI: ja uz jsem v modu, kdy se temhle vecem musim smat, jinak bych se zblaznil.
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Ne, to značí šedivá.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALESH: Neznačí bílá barva, pro kterou možnost jsi tehdy hlasoval?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    ALESH: ajsem to rozklikla a tam v roce 2010 clanky o padani teplotnich rekordu pri 34-36C :(( Dneska si rikam u 34C, ze to jeste jde. Fuj mi je porad vic na bliti z lidstva.
    NEI
    NEI --- ---
    ALESH: A co tě na tom potěšilo a nebo pobavilo?
    ALESH
    ALESH --- ---
    [XCHAOS @ GLOBAL WARMING?]

Procitat si tyhle 15+ let stary posty, kde (dodnes aktivni) Nyxaci popiraji oteplovani, pripadne vliv cloveka na nej. Co na to asi rikaji dnes? (Je to samozrejme i k placi, ale co se da delat)

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Tolik štěstí, že to snad ani neunesu!
    Kromě toho, že už jsem šťastně přestehovanej, tak můj novej místní kebabák mi udělal tak strašné obří "dvouručák", že i Lister by uznale pokejval hlavou 😍🤤
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Funniest Temu Shopping Fails 😂 Expectation vs Reality
    https://www.youtube.com/watch?v=SO6YcDmeel8
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Potkala jsem Hagar! ❤️
    NEI
    NEI --- ---
    _ANT_: Jako ta kytka se někdy cítím. :-)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Jak většina dezolátů na internetech ani neví / nedokáže se podívat, kde je Ceuta a mají potřebu komentovat...

SITH
    SITH --- ---
    Na hotelu vedle mě snídá legenda Stanislav Motl. Jaká čest :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Prodala jsem na vinted 6 veci, zabalila je jeste ve stejny den a odnesla je pesky vcera v tom hicu do zasilkovny a na ppl. Mam stejny pocit jako jsem mela po maturite. Jsem naprosto skvela!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam