• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Svatá válka... mezi přívrženci červených čapek a přesvědčenými modročapkáři.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... a už to jede i tady :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    ACKO: Naprosto s tebou souhlasim co se tyka matiky, jinak je historie jasna zelena, science modra a pak uz je to jedno.
    ACKO
    ACKO --- ---
    FRK_R23: to je přece jasný, matika by měla být výstražná červená, historie uklidňující modrá, science jedině zelená no a na angličtinu zbyde nudná žlutá 🤣
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: To je spíš pocitově. Někdo má třeba pocit, že Science je rozhodně zelená nebo history červená. A někdo si myslí, že by měla být červená Math a English žlutá. A tak. A každý je přesvědčený, že jeho synestezie to ukazuje správně a závazně pro všechny :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Aha, na tomhle školení jsem očividně nebyl :)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Který předmět má mít správně jakou barvu.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    FRK_R23: Ty barvy?!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ATUARFIK: Zuřivá hádka o co?
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    KARLOSK: jsem se těšila jak to štípne a nic :(
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ELIZABETPACKARD: jako taky bych rád aby ten chlebíček byl z poloviny tvořen křenem 😅
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pobavila zuřivá hádka, která se rozpoutala pod touto fotografií.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    prisel mi z ceska doporucenej dopis, dali mi do schranky oznameni ze si ho muzu vyzvednout na poste. Akorat ze ja schranku vybiram vetsinou jen jednou tejdne, a kdyz zapomenu tak treba i jednou za dva tydny. Takze jsem si toho oznameni (zatim) nevsiml.
    No a dneska mi zavolala pani z posty, ze pro me ten dopis ma, ale ze by ho vlastne mela zitra posilat zpatky, pokud si jej nevyzvednu, jestli si pro nej chci prijit :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    že existuje vesnice Dominikální Paseky
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    KARLOSK: jsem si ho nedávno dala a trochu zklamání - málo křenu :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Snopova si krasne namazala Klause..hehehe :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Pokaždé když sednu ve vlaku do jedničky, tipuju kolik lidí odsud průvodčí vyhodí.
    Všude na světě se za tu 1. třídu nějakým způsobem připlácí, jen tady někdo nechápe systém.
    Jo a tradiční snídaně u Libeře musí bejt 😉

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Už nějakou dobu jsme měli na záchodě pokoutníka. Nechávala jsem ho bejt, maximálně jsem mu jednou za čas zrušila pavučinu a von si udělal novou. Pak se kolem začal ochomýtat druhej pokoutník a dneska koukám, že paní pokoutníková ma kokon. Dva pavouci jsou OK, ale 60 pavouků už není OK, tak šla rodinka do přírody. Ale byla zábava sledovat pavoučí život.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAKIHARA: Vtipný, že tam vůbec nemusí bejt autor cintátu, aby bylo na první dobrou poznat, kdo ho vypustil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam