• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KLATIC: nektery lahvace byvaji fajn, ale mainstream (=toceny) jakoze slabota.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CAH s international randos ma fakt tešia. Vždy si hovorím, že to bol super nápad :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    MARASAN: psenicnej primator byval dkonalej
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DOUPLE: skoda jen, ze to pivo je nepitelny
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    dobrej rebrand

NEI
    NEI --- ---
    Dáreček navíc jako pozornost za hlídání od majitelů Hestynky

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tu skvelou holku je pro dezole prorussky slovensko skoda.

ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    NELLAS: dobrý no :-D kapiový salám :) ja ten mozek fakt potřebuju trochu zbrzdit :)
    JONY
    JONY --- ---
    Důvěrník StB, hlasatel Ústřední redakce Televizních novin Jirka Šolc práská na dramaturga, režiséra a pozdějšího tátu Četnických humoresek Antonína Moskalyka. Netuší, že udává kolegu-konfidenta, se kterým má stejného řídícího důstojníka.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELIZABETPACKARD: Jaký salám? :D
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Kapitoly salám. Miluju ho už od dětství, i když je mi jasný, že je to pěkná sračka. Složeni radši nečtu :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    "Kdo se tento týden nevyjádřil k frustraci z randění s opačným pohlavím, jako by nebyl. Investigativní heteropesimismus přitom dokazuje, že lifestylová žurina dnes odráží zejména osobní frustrace autorstva, které místo reportování o světě kolem nás sdílí sebereflexivní traktáty vycházející z pocitové zkušenosti z nascrollovaných fenoménů. Babe, tohle reelsko? To seš tak strašně moc ty! Tohle reelsko jsem megys já. Jsou to vlastně takové blogy."
    Buzerant – Musíme si promluvit o heteropesimismu
    https://buzerant.com/vulvar/musime-si-promluvit-o-heteropesimismu
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BEEBLEBROX: Daj kontakt pls :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: tak teď jsem fakt ráda, že syn je v Orobských Alpách a ne u jezera Lago Di Garda, kde hoří.... No ale už aby byl za pár dní doma tvl. Takhle mne nutit studovat mapy Bergamských Alp 🙄... Příště ho pustím taky jen na Lipno.
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    Tohle je za mě objev letošního léta a dneska jsem jedno dostala😊

RUTHER
    RUTHER --- ---
    Po měsíci pouličního hraní na Central Avenue, L.A., vydělám za jednu písničku 10 dolarů a na 1 dolar jako na začátku...

ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    BEEBLEBROX: jakej vvysavac a jakej obchod? Diky
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Týpek v obchodě s vysavačema. Ráno jsem se při vysávání střepů skla dosavadně nasral na svůj šest let starej vysavač a rozhodl jsem se ho vyhodit. Potřeboval jsem ale vysát to sklo, který ta stará kurva odmítala nacucnout, takže místo standardního, “otevřu si flašku prosecca a udělám objednávku na Alze za dvacet pět klacků, jako každý civilizovaný člověk”, jsem jel do krámu. Tam týpek jestli mi může pomoct. Já že jo, že jsem nasranej a chci novej funkční vysavač. Když jsem mu řekl, jakej mám, okamžitě mi vpálil, že ho nemám vyhazovat, že je to jeden z těch nejlepších modelů, že je teprve v půlce životnosti, a že mu ho mám přivéz, že je čistí a vrací jim původní výkon. A že tam je jen dneska a ve středu. Docela mě zvyklal, dojel jsem domů a přivez ho… se slovy “jo, ten je vyloženě na vyhození, dejte mi deset minut” odešel a vrátil se s plně funkčním vysavačem. “Byly v tom dvě hrsti prachu, ale už je to pryč”. A stálo mě to pětikilo. WTF
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KARLOSK: je to tak :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KID_MCHUTT: No jistě, každý les, každá louka, pole, potůček a nebo řeka... Vše hezčí než přelidněné město. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam