• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    FROSTICZ
    FROSTICZ --- ---
    NICOLLETTE: A pak jsou ještě lidi jako já, co si hodinky s krokoměrem berou jen nárazově 1-3 dny v týdnu. Jinak je tak maximálně přesunu z poličky na stůl. To s tím průměrem dost zamává.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NICOLLETTE: Nebral sem to jako hejt.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALVATOR: ale jo, on to nebyl hejt:) fakt mě to zajímalo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: ta osoba je se mnou 16,5 roku a právě zjistila, že mám rozličný spodní prádlo??!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Moje drahá autistická poloviča právě zjistila, že si kupuju různé druhy kalhotek (různý střih a materiál) a nosím je podle nálady a pokouší se to pobrat. A pokouší se pobrat, jak si ráno v šuplíku samých černých vyberu ty správný.

Vypadá jako komiksová postavička, který nad hlavou krouží otazníky a vykřičníky.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Bejvala švagrová chodila nějaký ty výzvy a když u nás byli na návštěvě, tak prostě seděla v křesle a kejvala mobilem. Na dotaz co dělá jen odvětila, že sbírá kroky :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Některé horší systémy do toho počítají i houpání tramvaje :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NICOLLETTE: To ti popíšu naprosto přesně. Ráno vstanu (6.30), udělám si kafe, malýmu snídani, pak to do něj nějak dostanu. Ranní hygiena, vezu vlkodláče do školky (8.15). Autem, protože s intervalama autobusů na lince Vyšné Vlkodlaky - Salašáry i obratno to jinak nejde. Nebo bychom museli vstávat před pátou. Po návratu domů sedám k práci (9.00). Po práci (17.00) přichystat večeři, dostat ji do dítěte, zpacifikovat nádobí, dítě zatím kouká na pohádku. Umejt dítě, umejt mu zuby, uspat (19.15). Padnout na hubu a mít dvě hodinky klid. Inhumace (22.00). Následující den pro velký úspěch opakování.
    Mívám kolem 3-4k kroků, fakt nemám šajna, kam bych měl narvat dalších 5-6. Za pochodu se analýzy píšou blbě a po uspání vlkodláčete sem fakt rád, že udržím otevřený oči, eště abych šel někam chodit.
    NEI
    NEI --- ---
    MULTICAT: Ty obrazy boží, máš skvělej vkus.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    FIONOR: jsem se ze zvědavosti teď šla podívat na krokoměr, který mám v telefonu, ale koukám na něj minimálně, maximálně když jdu jednou za dva tejdny běhat.
    A koukám, že posledních 5 dní mám každý den přes 10k kroku a dneska 13k, což je zajímavý, protože jsme sice s rodinkou na výletě, ale extrémně líném. Vůbec nechápu, kde se to nascitalo a jak vypadá den, kdy člověk ujde 3-4k. (Pokud není nemocen a neleží v posteli teda)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FIONOR: to je smutný.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Potěšilo, ale zároveň trochu rozesmutnilo. Můj průměr 8k+ by pro průměrného zdravého může po čtyřicítce neměl být problém.
    A v tomhle srovnání jsou i lidé, kteří pravidelně běhají, takže to pro hromadu lidí bude fakt jen o cestě z/do auta.

SITH
    SITH --- ---
    Chci v kavárně udělat radost obsluze, která skvěle v angličtině komunikuje s hosty, tak na ni lehce prohodím, že oceňuji její angličtinu s perf přízvukem a ona odpoví, že děkuje že je rodilá američanka... :-)

Oh boy
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Přelezla jsem plot k sousedce, aby se mohla dostat domů a dostala jsem kytici.

EADENN
    EADENN --- ---
    Tři objednávky dorazily mnohem dřív než měly termín, nejspíš zatmění zapnulo nějakej reverse mód
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Potesilo ze opravu kbelsky kluci zvladli o 3 dny driv nez byl termin. To se moc casto v CR nestava. Velkej respect vsem kdo se na tom podileli :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    OMG, tohle není nemocnice ale **** hotel! ❤️

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NICOLLETTE: Si husta!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam